Пошук

”ПРИБОРКАНИЙ“ ХЕЛЛОВІН

Не зовсім приємно і навіть моторошно було почувати себе серед розмаїття ”упирів“, ”вурдалак“, ”відьом“ та іншої нечисті, котра ”орендувала“ цього дня один із коридорів історичного корпусу нашої академії для святкування Хелловіну, організованого молодими викладачами іноземних мов і студентами педагогічного коледжу.

Здавалося б, і не варто було надавати такої особливої уваги цьому ”не рідному“ для нас ”святу“. Проте воно отримало дещо інше трактування і забарвлення, тому й наголошуємо, що в даному випадку, мета, безперечно, оправдовує засоби: цю велику кількість рукотворних витворів (образів зла і жаху), зроджених буйною студентською фантазією, автори зосередили в одному місці і змусили працювати в ім’я добра і милосердя.

Скажете, абсурд? Аж ніяк ні! Адже одні з цих речей, що є неїстівними,  приваблювали цікавою майстерністю виконання, як і унікальні костюми персонажів дійства. Інші експонати, крім чудернацького оформлення, були фактором, здатним у певній мірі задовольнити гастрономічні потреби студентства. І, мабуть, цей фактор виявився найвагомішим. Зібрані кошти передано для придбання медикаментів для бойових побратимів викладача коледжу Сергія Томашівського, котрий перебуває у гарячій точці АТО поблизу Лисичанська Луганської області.

 
Анонси
Галерея
23
2323
На даний момент 461 гостей на сайті