Пошук

ЧЕМПІОНАМИ НЕ НАРОДЖУЮТЬСЯ

Ще шість років тому, коли учень Кременецької ЗОШ № 1 Дмитро Мазурчук вперше прийшов на заняття з лижного двоборства, він навряд чи міг передбачити свої майбутні успіхи. Так, звичайно, з перших днів тренування захопили і десь глибоко в душі жевріла мрія про високі показники.

Наполеглива праця вже через рік увінчалась успіхом: на Чемпіонаті України, що проходив у рідному Кременці,  хлопець виборов першість і звання Чемпіона.


Згодом було багато нелегких змагань і поєдинків, учасником яких постійно був Дмитро. Лише у поточному році – ІІ Зимові юнацькі Олімпійські ігри в Ліллехаммері (Норвегія) та Юніорський Чемпіонат світу в Раснові (Румунія).  Черговий Чемпіонат України у Ворохті приніс першість серед юніорського складу і друге місце серед дорослих.

У статусі студента 11-Фк групи нашого педагогічного коледжу Дмитро гідно поповнив ряди колективу чемпіонів нашої академії і вже на початку вересня порадував новою чудовою перемогою як переможець Юнацького кубка FIS з лижного двоборства в Оберсдорфі (Німеччина).


Члена національної збірної команди України, юного майстра спорту з лижного двоборства Дмитра Мазурчука вели до високих спортивних звершень тренери Петро Генюк, Олександр Точинський і Микола Козлов.

Щиро вітаємо нашого лижника та його наставників, бажаємо впевнено долати нові чемпіонські вершини!

 
Анонси
Галерея
49
4949
На даний момент 478 гостей на сайті