Пошук

НАУКОВИЙ РЕЛАКС

Початок осені розпочався в академії науковим відпочинком. Кілька гарних осінніх вечорів Студентське наукове товариство розпочало показом наукових фільмів в дворику гуртожитку №2.

Першим із фільмів був «Заліковий викладач. Частина І». У фільмі розповідається про  проблемний 10-Б клас. І ось у школу прийшов новий вчитель – в минулому злочинець. На початку йому було важко працювати, але завдяки використанню незвичайних методів він знаходить спільну мову з учнями! Педагогу вдається заволодіти довірою школярів і продемонструвати, що навіть найгірший клас може стати успішним. Щоб досягти успіху, він використав індивідуальний підхід до кожного учня, він став їх найкращим другом та порадником.


Продовженням наукового релаксу став фільм «Заліковий викладач. Частина 2». Школа, в якій в минулому злочинець навчав учнів, стає вплутаною в боротьбу шкіл, і тепер, щоб його школа отримала особливий статус, він має поїхати з класом в Таїланд і подружитися з однією з їхніх шкіл. Здавалося б, з’їздити з підлітками на відпочинок дуже просто і легко, але головний герой фільму Зекі влаштовує ряд непередбачуваних та шалених пригод. Головний герой зі своїми підопічними постійно потрапляє в різноманітні безглузді, деколи смішні ситуації. Пройшовши багато перешкод та побудувавши школу для дітей в Таїланді, Зекі все-таки виборює перемогу для свого класу та своєї школи.

Фільми досить цікаві і можуть багато навчити молоде студентське покоління, яке згодом піде у школу навчати дітей.

Студентське наукове товариство радить усім долучитися до наукового релаксу. Позитивні емоції, гарячий чай, нові враження та цікава методика викладання гарантовані!

 
Анонси
Галерея
9
99
На даний момент 236 гостей на сайті