Пошук

СОЛОВЕЙКО З ГОРОДЕНКИ

Студент першого курсу спеціальності ”Музичне мистецтво“ нашого коледжу Станіслав Семенюк родом з Івано-Франківщини – краю відомого своїми мистецькими традиціями, що їх збагачує нинішнє талановите покоління аматорів образотворчого і музичного мистецтв. Серед них – зовсім юні самородки: учні шкіл і студенти. Саме до цієї когорти молодих талантів належить Станіслав. Його рідне місто – Городенка. Тут він закінчив 8 класів музичної школи по класу скрипки. З трирічного віку займається вокалом: не просто співає, а серйозно, під керівництвом наставників освоює тайни і техніку вокального мистецтва.

На Міжнародному фестивалі-конкурсі ”Золота осінь“, що проходив у столиці Угорщини Будапешті, став володарем Гран-прі. Він – багаторазовий призер всеукраїнських пісенних фестивалів-конкурсів. У 2013 році завоював титул ”Міні-Містер України - 2013“. А вже наступного року, як власник такого титулу, увійшов до складу журі конкурсу ”Міні-Містер України - 2014“.

Нещодавно у м.Буча (Київщина) відбувся ІХ Всеукраїнський фестиваль-конкурс аматорської творчості ”Пісенні візерунки“, в якому брали участь 160 солістів-аматорів із 15 областей України. Станіслав виступав у старшій віковій категорії (16-26 років) у номінації ”Естрадний спів“. Пісні ”Чорнобривці“ (сл.М.Сингаївського, муз.В.Верменича) та ”Заспіваймо пісню за Україну“ (сл. і муз.О.Пономарьова), виконані в рамках конкурсної програми, принесли йому лаври переможця і Диплом І ступеня. Як переможець конкурсного ристалища він брав участь у Гала-концерті фестивалю-конкурсу.

Його творча ”робоча проза“ складається з трьох розділів: по класу скрипки займається у викладача Людмили Яловської, вокальне мистецтво вдосконалює під керівництвом педагога Неллі Галішевської, а естрадний вокал освоює самостійно.

Для Станіслава характерна здорова, конструктивна амбітність: він переконаний, що наполеглива робота над собою, як в напрямі музично-інструментальному, так і у вокальному, дадуть свої позитивні високі результати у формуванні його як скрипаля, так і вокаліста. Ми також не сумніваємось, що сплав таланту, наполегливості, працьовитості та вимогливості до себе у кінцевому підсумку приведе до досягнення творчої мети – і ми ще почуємо чудовий спів городенківського соловейка, випускника нашої Альма-матер, а в майбутньому народного артиста України Станіслава Семенюка. Хай буде так!

 
Анонси
Галерея
Педагогічна практика в літніх оздоровчих таборах
Педагогічна практика в літніх оздоровчих таборахПедагогічна практика в літніх оздоровчих таборах
На даний момент 827 гостей на сайті