Пошук

”ОЛІМПІЙСЬКИЙ УРОК“ ДЛЯ УЧНІВ

Для популяризації фізичної культури та спорту, пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, формування в учнів фізичного і морального здоров’я та почуття патріотизму в Кременецькій ЗОШ №4 І-ІІІ ступенів  відбулися спортивні змагання серед учнів 5-х класів, присвячені Олімпійському тижню, які провели студенти-практиканти факультету фізичного виховання та біології Кременецької гуманітарно-педагогічної академія імені Тараса Шевченка. Спортивний захід був організований викладачем кафедри теорії та методики фізичного виховання С. М. Сиротюком  та вчителем фізичної культури ЗОШ №4 В. О. Синюком. Всі учасники змагань були нагороджені призами від Тернопільського обласного відділення олімпійської академії України (голова -  доцент Тернопільського НПУ ім.Володимира Гнатюка А. В.Огнистий).


Продовженням Олімпійського тижня стало проведення на базі нашого навчального закладу «Олімпійського уроку» для учнів 9-11 класів, котрий провів декан факультету фізичного виховання та біології, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент О. О. Бережанський. Учні отримали знання про історію виникнення та розвитку Олімпійських Ігор, про олімпійські символи, про статистику виступів українських спортсменів на Олімпійських іграх. Особлива увага була приділена Олімпійським іграм, котрі проходили цього року в Ріо-де-Жанейро. Названі українські спортсмени, які завоювали олімпійські нагороди. Учні дізналися про спортсменів Кременеччини, котрі брали участь в Олімпійських іграх.


З привітальним словом до школярів звернулися завідувач кафедри теорії та методики фізичного виховання, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент В. А. Голуб і керівник Кременецького регіонального відділення Олімпійської академії України, кандидат педагогічних наук М. В. Божик. Від Тернопільського обласного відділення олімпійської академії України і факультету фізичного виховання та біології нашої академії  бібліотеці ЗОШ №4 подаровано олімпійську та навчально-методичну літературу і плакати.


 
Анонси
Галерея
42
4242
На даний момент 204 гостей на сайті