Пошук
Головне меню

РОБОТА З МОЛОДДЮ У ЦІКАВОМУ ФОРМАТІ

«Наукові пікніки», що традиційно проводяться у різних містах України, сьогодні вперше дивували і захоплювали кременчан. Відділом сім'ї та молоді Тернопільської облдержадміністрації, координаторами проекту Христиною Білінською, Михайлом Сиротюком і Кременецькою райдержадміністрацією захід організовано на площі перед РДА. Тут розмістилися понад десяток палаток, у кожній з яких проводились певні дослідження. Більше сотні дітей нашого краю вирішили спробувати себе у ролі науковця. Окрім досліджень, до програми увійшло демонстрування хімік-шоу, science-шоу, оптичних ілюзій, дронів та робототехніки.

Популяризувати науку серед молоді – то важлива справа. І цікаво, що наука поєднувалась із забавою. Тут лунала музика і кожен спрямовував свою увагу відповідно до своїх зацікавлень. Політ ракети трохи насторожив глядачів, але це було феєрично. Охочих подивитися і представити свої здобутки було чимало. Студентів-біологів 11-Б групи нашої академії зацікавив стенд ботанічного саду, й Ольга Ковальчук у невимушеній формі ознайомила присутніх із рослинами, що споживають білкову їжу. А ще тут можна було пройти тест на успішність, підготовлений Олегом Ілиничем.

Всі охочі мали можливість не лише взяти участь у дослідах, але й спробувати солдатську кашу та гарячий чай з польової кухні. По завершенні заходу всім учасникам вручено Дипломи.

Цікавим було би продовження таких форм роботи з молоддю з літератури, мови, історії…

 
Анонси
Галерея
9
99
На даний момент 1221 гостей на сайті