Пошук

«АНГЕЛИ МАЙДАНУ»

Під такою назвою у залі Гуго Колонтая для студентів педагогічного коледжу й академії відбувся вечір пам’яті, присвячений Героям Небесної Сотні. Він був побудований з використанням поетичних рядків, написаних учасниками буремних подій на Майдані, вокальних номерів, віршів студентів-поетів та відео документальних і художніх кадрів.

Поетичною композицією «А сотня вже летіла в небеса» вечір розпочали актори студентського експериментального театру «Пілігрим». У виконанні соліста Володимира Дзюми прозвучала пісня «Ангели майдану» Павла Дворського на слова Богдана Пісного. Поетичні рядки, присвячені Героям Майдану, прочитали поети-початківці Назар Прокопів, Павло Старух.

На екрані, на фоні палаючої свічі, появилися до болю і сліз знайомі кадри: портрети Героїв Майдану під супровід пісні «Мамо, не плач», до пам’ятних знаків люди несуть море квітів…

Присутні у залі встали і хвилиною мовчання вшанували загиблих.

На екрані появляються слова «Пам’ятати – щоб жити!» як заклик усім учасником вечора пам’яті.

У заході були задіяні Ольга Гануліч (41-Н),Володимир Репетило (51-А), Іванна Свитка (21-Б), Ірина Бевсюк (21-У), Катерина Нікішина (21-Н), Назар Прокопів (11-А), Павло Старух (11-У), викладач вокалу Володимир Дзюма.

До постановки вечора долучилися відеооператар Олександр Ковень, звукооператори Павло Левицький, Левко Харамбура. Автор сценарію та постановник Василь Скоропляс. У підготовці та проведенні вечора сприяли директор педагогічного коледжу Оксана Камінська, заступник директора по виховній роботі Руслана Волянюк, проректор з виховної роботи академії Микола Сиротюк.

 
Анонси
Галерея
Кімната-музей Ростислава Глувка
Кімната-музей Ростислава ГлувкаКімната-музей Ростислава Глувка
На даний момент 530 гостей на сайті