Пошук

СПІВПРАЦЯ – ШЛЯХ ДО УСПІХУ

Перший день лютого став знаменною датою для громадської організації «Молодь Кременеччини». За сім днів до річниці діяльності між ГО «Молодь Кременеччини» (голова - викладач Кременецького педагогічного коледжу Сергій Колісецький) та Кременецькою міського радою (міський голова Олексій Ковальчук) був підписаний меморандум про співпрацю.

Документ передбачає проведення комплексу заходів, серед яких – підвищення правової свідомості громадян, сприяння забезпеченню високого рівня освіти та професійного росту молоді, спортивного рівня підготовки та підвищення загального культурного рівня, створення умов для відкритого спілкування та обміну досвідом між учнями, студентами та фахівцями з питань культури та спорту, науки, екології, соціального забезпечення, економіки, політики, інформаційних технологій та інших, патріотичне виховання, стимулюванню соціальної і політичної активності молоді, формування об'єднань, клубів за інтересами, визначення пріоритетів інтересів молоді і реалізація їх на практиці, розвиток організаторських здібностей тощо.

До слова, співпраця ГО «Молодь Кременеччини» та Кременецької міської ради розпочалася ще у минулому році, а тепер вийшла на новий документально задекларований рівень, і, сподіваємось, сприятиме розвитку громадського руху на Кременеччині.

Також наголосимо, що початок відліку діяльності громадської організації «Молодь Кременеччини» припадає на 8 лютого, як перший день її народження. Щиро вітаємо цей чудовий колектив на чолі з енергійним, креативним, ініціативним і невтомним головою Сергієм Колісецьким і бажаємо надійної підтримки, нових проектів, пошуків і успіхів у вирішенні непростих і нелегких проблем, які хвилюють нинішню молодь.

 
Анонси
Галерея
16
1616
На даний момент 661 гостей на сайті