Пошук

ГОСТІ З ІЛЬЗЕНБУРГА

Зв’язки із зарубіжними науковими, громадськими та культурно-освітніми інституціями – вагомий показник входження нашого навчального закладу в європейський науково-освітній простір. Ще одним свідченням такого процесу стала зустріч викладачів і студентів спеціальності «Німецька мова і література» з делегацією німецького міста Ільзенбург, очолюваною бургомістром Денісом Лоефке та спікером міської ради Клавдією фон Цвайдорф. Разом з ними особливості підготовки фахівців освітянської сфери в українському вищому навчальному закладі вивчали депутати міської ради: голова фракції Християнсько-Демократичного Союзу Карл Берке, фахівець місцевого Товариства із соціальної роботи Сільвія Марліс-Гран і вчителька середньої школи імені Йогана Вольфганга Гьоте Катрін Куте.

Доктор педагогічних наук, проректор з наукової роботи, професор Валентина Бенера зустріла німецьких гостей і ознайомила їх з історією навчального закладу, здобутками та перспективами його розвитку в умовах реформування системи національної освіти.

Комунікативний комфорт членам німецької делегації забезпечила група студентів – майбутніх учителів німецької мови, підготовлених колективом викладачів на чолі з кандидатом філологічних наук, доцентом Орисею Марунько. Магістранти Ольга Філіпова й Ірина Гуцуляк, четвертокурсниці Марія Гузик і Тетяна Козар, студентки третього курсу Лілія Солодуха та Катерина Рябій, другокурсниці Тетяна Юхимчук і Тетяна Свиридюк та першокурсниця Анастасія Липуга успішно справились із завданням філологічного забезпечення зустрічі німецьких гостей з викладачами та студентами академії, їх ознайомлення з навчально-матеріальною базою навчального закладу і навіть виступили в якості гідів: успішно, на належному рівні провели німецькою мовою екскурсії до виставкових залів і бібліотек академії та Кременецького краєзнавчого музею.

 
Анонси
Галерея
Етнографічна світлиця
Етнографічна світлицяЕтнографічна світлиця
На даний момент 521 гостей на сайті