Пошук

КРОК ДО ПОПУЛЯРИЗАЦІЇ

У спортивному комплексі Кременецької КОГПА ім. Тараса Шевченка пройшли традиційні щорічні змагання з волейболу та баскетболу серед студентів педагогічного колледжу, під час яких студенти продемонстрували згуртованість своїх команд, майстерність, прагнення до перемоги, добрі фізичні та психологічні якості.

Запекла боротьба на майданчику і напружені емоції серед вболівальників панували в спортивній залі до останніх хвилин. До суддівства змагань були залучені викладачі циклової комісії фізичного виховання Василь Коханець, Андрій Хмара, Вікторія Розмірчук, Анжела Майборода.

Отож, за рішенням суддівського колективу, команди-переможці розмістилися таким чином: волейбол – ІІІ місце посіла збірна 31-Фк групи, ІІ місце виборола збірна 32-Дк групи і І місце – у спортивної команди 21 ФК групи, кращими нападаючими визнано студента Тараса Цимбалюка (11-Фк) та Михайла Пуренка (21-Фк), кращі волейболісти – Діана Дячук (11-Фк), Анастасія Формазюк і Василь Соколик (21-Фк), Ольга  Кожарко та Соломія Ковбель (32-Дк), Сергій Ямпольський і Петро Горобець (31-Фк); команда-переможець з баскетболу – 31-Фк група, яка   нагороджена перехідним Кубком, на другому місці – збірна команда 21-Ток групи, а третє  місце – у баскетболістів 11-Фк групи.  Всі переможці нагороджені  грамотами.

Дані змагання є потужним кроком до популяризації та розвитку цих видів спорту, а також активною пропагандою здорового способу життя.

 
Анонси
Галерея
36
3636
На даний момент 454 гостей на сайті