Пошук
Студенту

Майбутні філологи повинні бути не лише хорошими знавцями літератури, а й перебувати у відмінній фізичній формі. Справжньою перевіркою інтелектуального потенціалу та спортивних здібностей студентів 11-У, 31-У та 41-У груп став квест, присвячений перебуванню Тараса Шевченка на Волині. Організатори заходу – викладачі кафедри української філології та суспільних дисциплін Інна Волянюк та Роман Дубровський.

Кожна із груп-учасників квесту представила команду у складі чотирьох  студентів. Саме їм довелося змагатися за звання найкращих знавців волинських сторінок біографії Кобзаря. Команди пройшли маршрут із п’ятьма зупинками, пов’язаними з місцем, що асоціюються з життям чи творчістю самого Тараса Шевченка або інших відомих письменників (Лесі Українки, Бориса Харчука, Уласа Самчука).

Перед учасниками на кожній із зупинок стояло завдання якнайточніше та якнайшвидше відповісти на запитання про твори Кобзаря, в яких згадується Кременець, його перебування в Почаєві, поетичну та малярську спадщину, етнографічну діяльність тощо. Заручившись групами підтримки, команди намагалися вибороти перемогу в суперників. Лідерами у цьому спортивно-інтелектуальному змаганні стали студенти 31-У групи Лілія Антоляк, Катерина Блажко, Анастасія Михайлюк та Наталія Горохівська.  Переможці були нагороджені призами від організаторів квесту.

 
Анонси
Галерея
40
4040
На даний момент 494 гостей на сайті