Пошук

ІНСТРУМЕНТАЛЬНИЙ ДІАЛОГ

Як це чудово, що В Концертному залі Гуго Коллонтая нашої академії звучить щораз інша музика. Кожен музикант готує своєрідну сповідь власного інструмента. Та й один і той же музичний твір звучить на різних інструментах абсолютно по-різному.

Цього разу своє мистецтво демонстрували баяністи, вихованці старшого викладача кафедри мистецьких дисциплін і методики їх викладання Василя Райчука – молодий викладач педагогічного коледжу Павло Яловський і студент-третьокурсник спеціальності «Музичне виховання» Вадим Процик.

Вадим Процик презентував «Молодіжний вальс» В.Дмитрієва, «Прелюдію» А.Волпі, твори «Козачка» в обробці М.Скляренка, «Вальсуючий акордеон» Р.Бажиліна, «Флік-флак» А.Фоссена, «Вальс» А.Хачатуряна до драми «Маскарад» і «Чардаш» М.Різоля.

Павло Яловський запропонував «Концертне танго» Я.Табачника, «Циганський барон» Б.Мирончука та «Концерт для баяна з оркестром» В.Бровченка у супроводі концертмейстера Валерії Сазанської.

На завершення концертної програми дует у складі Павла Яловського і Вадима Процика виконали «Молдавський танець» А.Шалаєва.

Щирість і майстерність інструментального діалогу із глядачем завжди вимагають його продовження. Тому молоді виконавці не зупиняються на досягнутому, а впевнено і цілеспрямовано працюють над новою програмою, щоб знову порадувати своїх шанувальників.

 
Анонси
Галерея
Вид на історичний корпус академії
Вид на історичний корпус академіїВид на історичний корпус академії
На даний момент 739 гостей на сайті