Пошук

У ВЕРХНІЙ ЧАСТИНІ ТУРНІРНОЇ ТАБЛИЦІ

Здобути місце у верхній частині турнірної таблиці – це досить вагомий показник для всіх видів змагань у царині масового спорту. Загальне четверте місце в ХІ обласній спартакіаді представників вищих навчальних закладів Тернопілля свідчить, з однієї сторони, про належний рівень підготовки наших спортсменів-любителів з тих спортивних дисциплін, які були представлені нами у змаганнях, і, з другої сторони, про необхідність посилення уваги до тих видів спорту, з яких ми не змогли виставити команд (шахів, тенісу, армспорту), хоча потенціальних можливостей маємо пре достатньо.

У загальному, ми вибороли три четвертих місця, одне друге, і два перших, що дало змогу зайняти почесне місце після бронзового призера – команди Технічного університету, другими були спортсмени Економічного, а переможцями – команда ТНПУ ім. Володимира Гнатюка.

Не вистачило півкроку до п’єдесталу пошани нашим волейболістам: Андрій Хмара, Сергій Сиротюк, Василь Коханець, Олександр Ястремський, Володимир Банах, Микола Божик у впертому спортивному єдиноборстві вибороли четверте місце серед десяти команд. Такого ж успіху досягли наші плавці у вікових категоріях до 50-и років: Тетяна Кучер, Олександр Левчук, Василь Трифонюк та Олександр Яворський принесли нашій команді важливі залікові очки.

Вагомий внесок у скарбничку інститутської команди зробили майстри міні-футболу, очолювані Анатолієм Антонюком: Василь Довгань, Костянтин Харченко, Віктор Слюсарчук, Андрій Нападій уступили лише потужній команді Економічного університету у фінальному двобої.

Зате не мали собі рівних наші гирьовики: Степан Шабага і Василь Бендасюк не залишили своїм суперникам ніяких шансів і впевнено зайняли верхню сходинку п’єдесталу пошани.

Особливий успіх випав на долю інститутських плавців у старшій віковій категорії: кандидати наук, доценти Олена Довгань і Леонід Пашинський знайшли свою ”бистру воду“, яка принесла їм заслужену перемогу. Більше того, вони переконливо продемонстрували, що поєднання науки і спорту ефективно сприяє продовженню інтелектуального і фізичного довголіття, а Леонід Пашинський здобув першість ще в одному вимірі: він виявився найстаршим учасником обласної спартакіади.

Це масштабне спортивне дійство проходило під егідою управління освіти і науки, молоді і спорту облдержадміністрації та обласної ради профспілки працівників освіти і науки, а для фінальної його частини була надана спортивна база ТНПУ ім.Володимира Гнатюка.

Члени збірної команди інституту висловлюють щиру вдячність комітету профспілки працівників інституту і зокрема його голові Василю Райчуку за конкретне і вагоме сприяння підготовці та участі команди в обласній спартакіаді.

 
Анонси
Галерея
18
1818
На даний момент 459 гостей на сайті