Пошук

ГІДНА СВОГО НАСТАВНИКА

Вікторія Петронюк поступила вчитися до нашого педагогічного коледжу, переслідуючи єдину мету – бути вихованкою непереможного рукоборця світової слави Андрія Пушкаря. І перший рік навчання дівчини міг стати для неї крахом мрій, бо приніс непоправну втрату для світу армрестлінгу, для Кременця, для всіх, хто не міг змиритися з тим, що славного Чемпіона вже немає серед нас. Однак справжні спортсмени сильні тим, що знаходять у собі сили долати емоції, переживати поразки, щоб жити і перемагати в майбутньому заради найдорожчих людей, заради світлої пам’яті про тих, хто відійшов.

Улюблений тренер не просто пішов назавжди: він заповів Кременцю стати потужним джерелом чемпіонів-рукоборців, залишив могутній енергетичний заряд нестримного прагнення до перемоги і любові до життя.

Напередодні перших роковин пам’яті Андрія Пушкаря Вікторія Петронюк у складі збірної України стала учасницею ХLІ Чемпіонату світу з армспорту, що проходив у румунській Константі. Дівчина була однією із 1100 рукоборців, які представляли 56 країн. У непростій боротьбі серед юнацького контингенту до 18 років у ваговій категорії до 55 кг нашій юній спортсменці підкорилися суперники з Туреччини, України, Словаччини, Росії. В кінцевому підсумку, вона виборола шосте місце на ліву і переможне третє – на праву руку, яка, до речі, була раніше травмована.

Саме наполегливі заняття у вимогливих тренерів Вадима Стецюка і Максима Поліщука –  чемпіонів і послідовників Андрія Пушкаря, а ще непереборне бажання перемогти допомогли Вікторії піднятися на п’єдестал світової слави, вшанувати пам’ять свого великого учителя успіхом  і стати гідною ученицею школи його імені.

 
Анонси
Галерея
60
6060
На даний момент 784 гостей на сайті