Пошук

ПЕРШИЙ РАЗ МИ НА ЦІЙ СЦЕНІ!

У залі Тадеуша Чацького відбувся концерт-дебют першокурсників педагогічного коледжу та КОГПА ім. Тараса Шевченка. Його відкрило «Дефіле» ансамблю барабанщиць під керуванням Наталії Ткач.

До програми виступів увійшли пісенні номери у виконанні студентів 11-І групи разом із солістом Олексієм Боднарем (31-М), Дарини Мороз, Надія Куденчук та Ірина Рись (11-ПО), Катерина Кузьо (11-Фк),  студенти 11-Мк групи, Ангеліна Сімора й Анна-Марія Данильченко (11-Мк), вокального тріо у складі Ангеліни Сімори, Ірини Левчук та Софії Бокалюк (11-Рк, Мк), Марії Гринюк та Юлії Корун (11-ДО), Дарини Воловчук (11-ДО), Іванни Андрійчук (ТОк) та Христини Риндич (11- Дк), студентів 11-А групи, Діани Ткачук (П) та Марії Обух (11-Пс).

Окрім пісень, програму концерту доповнили гумористичні інтермедії студентів  11-Н, 11-Б, 11-Е, 11-У, Іванна Андрійчук та Василь Голуб (11-ТОк) та об’єднаний колектив 11-ДО, 11-М і 11-Р груп, а також танцювальні виступи «Веселих початківців» (11-ПО),  Марії Гринюк та Юлії Корун (11-А), Ірини  Федоришиної (11-П) і поетичний дебют Марії Ксендзук (11-Дк) із власними віршами.

А завершив концерт виступ вокально-інструментального гурту та його солістки Ольги Марії Дець. Вели програму Ірина Кулик ( 41-Дк) та Михайло Карий (21-Ф).

Ініціаторами та організаторами  концерту-дебюту виступив студентський ректорат на чолі з Ігорем Шманьком (21-Ф) та його заступником Катериною Гомон (31-А) разом зі студдеканами всіх факультетів.

Озвучили концерт Левко та Роман Харамбури. Автор сценарію та постановник концерту – Василь Скоропляс (культорганізатор педагогічного коледжу), режисер по світлу та звуку – Олександр Ковень.

Підготовка та проведення концерту відбулося за сприяння проректора з виховної роботи Миколи Сиротюка і директора педагогічного коледжу Оксани Камінської.

 
Анонси
Галерея
21
2121
На даний момент 423 гостей на сайті