Пошук

СВЯТКОВО, ТРАДИЦІЙНО, БЛАГОДІЙНО

Напередодні Новорічно-різдвяних свят відбувається багато традиційних заходів, які стали невід’ємними елементами цікавого культурного життя колективу нашого навчального закладу. Серед них особливе місце належить колядкам, які провели студенти і магістранти гуманітарно-технологічного факультету разом зі своїми наставниками, викладачами кафедри іноземних мов і методики їх викладання Наталею Воронцовою, Орисею Марунько і Надією Данік. До них долучилися випускники та вчорашні викладачі академії, студенти інших факультетів, тому свято виявилося насиченим, яскравим і веселим.

До програми дійства увійшли твори «Kling Glöckchen» (11-Н), «Lasst uns froh und munter sein» (21-H), «Durch die Stille Nacht» (31-H), «Fröhliche Weihnacht überall» і «Jingle bells» (41-H), «Last Christmas» і «DIN Don» (11-A), «Shake up Christmas» (21-A), «Ich geh mit meiner Laterne» (31-A), «Felice Navidat» (41-A), «Різдвяна історія» (11-У), «Бог предвічний» (21-У), «Happy new year» (41-У), «Mędrcy świata, monarchowie» і «Przybieżeli do Betlejem» (11-П і 21-П), «На Різдво Христове» (31-ДО), «Добрий вечір тобі» (11-І та 21-І).

Друга частина свята також стала вже традицією: благодійний передріздвяний ярмарок ряснів від ароматних тістечок, випечених його учасниками, глінтвейну, гарячого шоколаду, бульйону, таких бажаних у зимову пору року. Студенти спеціальності «Технологічна освіта» виготовили ялинкові прикраси, в’язані новорічні символи, солодкі льодяники. Майбутній учитель англійської мови, четвертокурсник Назар Прокопів з 41-А групи виступив у ролі улюбленого дітьми Святого Миколая. Присутніх гостей розважали також веселі аніматори з 31- ДО групи.

Навіть погода сприяла святковому настрою: зима не поскупилася і сипонула рясними гігантськими сніжинками, заохочуючи всіх бажаючих долучитися до благодійності. Кошти, зібрані під час ярмарку, будуть використані для придбання спеціального обладнання для місцевого Центру реабілітації для дітей і молоді з інвалідністю «Зоря надії».

 
Анонси
Галерея
17
1717
На даний момент 456 гостей на сайті