Пошук

СВЯТО ЗАКОХАНИХ СЕРДЕЦЬ

У наші серця знову завітало свято, найдивовижніше і найпрекрасніше свято кохання, тобто відомий усім День святого Валентина. Надворі  ще зима, та в серце вже постукала весна. Справжнє кохання  не боїться холоду і розквітає будь-якої пори року. Тож ми радо вітали  у цьому залі усіх закоханих і тих, хто ще сподівається знайти своє кохання.

Тож сьогодні ми дізналися про світлі почуття і найкращі емоції наших учасників. Свято відкрив виступ студентського гурту «Studband» у складі Ярослава Намчука, Назара Бончика, Софії Коваль, Михайла Карого, Ірини Кондратюк, Тетяни Потапчук, Ольги Дець  із піснею «Не питай» (керівник Світлана Гуральна).

Свято любові, свято найкращого почуття, яке окрилює, дає натхнення, радість і захоплення.  Бо кохання – це не тільки почуття людяності й шляхетності: воно має в собі дуже велику силу, завдяки якій продовжується життя на землі. Саме це і спробувала донести до глядачів Христина  Ямнич у пісні «Сила».

Кохання – це святе почуття, яке існує стільки ж часу, скільки існують люди. Це, мабуть, найцінніший плід на дереві людських почуттів. Як знак своїх найкращих почуттів, студентки 21-Мк групи подарували оригінальний танець «Смайл».

Сьогоднішнє свято принесло всім масу приємних вражень, можливість зустрітися із Святим Валентином, взяти участь у цікавих і веселих конкурсах, а комусь, можливо, і знайти своє кохання. На нашому вечорі ми обирали найніжнішу, найтендітнішу,  найчарівнішу дівчину, яка стане Міс Валентиною, і визначали найвродливішого, наймужнішого, найпринаднішого хлопця, який стане Містером Валентином.

Із Днем святого Валентина, святом юності й кохання, молодості й краси нас привітав дует у складі Христини Ямнич і Дарії Сульжик жартівливим твором «Галя балувана». Поспішили до нас і кумедні та веселі Параска із Палажкою, ролі яких виконували Андріана Москалюк і Діана Лабунець із гумористичною композицією «Перед святом».

Та найголовніше і найцікавіше, звичайно, було попереду, коли почалися конкурси з участю шести красивих і романтичних пар. Їх виступи оцінювало журі у складі Бончик Ольги Анатоліївни, Колісецького Сергія Миколайовича і Тригуби Олени Василівни.

Під час першого конкурсу під назвою «Я вас люблю» представники кожної пари по черзі зізнавались одне одному в коханні за допомогою міміки, жестів, рухів, однак при цьому не дозволялося говорити сокровенних слів. Другий конкурс «Політ кохання» виявляв найталановитіших майстрів слова і полягав у складанні фрази-зізнання із використання якогось певного даного слова. Третій конкурс «Я – модельєр» вимагав вигадати ексклюзивне вбрання для своєї дівчини, за допомогою туалетного паперу змайструвати для неї костюм і дати цікаву назву образу.

Поки конкурсні судді визначали найкращу пару, ми мали нагоду продовжити насолоджуватись концертними номерами Олександра Ніколайчука (поезія «Вона прийшла» у фортепіанному супроводі Олени Козлової), солістів Павла Мандзюка («Море зайвих слів») і Дарії Сульжик («Свіча»), а також студентів 21-Дк групи («Пісня сміливих дівчат») та 22-Дк групи з піснею «Я люблю тільки тебе».

І нарешті настав час, коли, за результатами журі, ми разом з вами дізналися, що переможцями конкурсу «Міс Валентина і Містер Валентин 2020» стала пара № 6 у складі Лідії Кузьмич і Михайла Карого.

На завершення святкової програми прозвучала пісня «Ти мої Вітрила» у виконанні солістки Андріани Москалюк, гітариста Михайла Карого та піаністки Діани Лабунець.

Наше свято не закінчилось, а кожного дня продовжується у всіх люблячих серцях.  Саме цього побажали присутнім та учасникам конкурсу його ведучі Андріана Москалюк і Діана Лабунець.

 
Анонси
Галерея
12
1212
На даний момент 744 гостей на сайті