Пошук

Психологічна служба

 

 

.

Вас рада вітати Психологічна служба Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка!

Метою діяльності психологічної служби в академії є створення умов для соціального та інтелектуального розвитку й саморозвитку здобувачів вищої освіти, охорони психічного здоров’я, надання психологічної підтримки всім учасникам освітнього процесу відповідно до цілей та завдань сучасної системи освіти.

Служба організовує та проводить заходи, спрямовані на популяризацію психолого-соціальних та професійних знань (лекції, семінари, тренінги, круглі столи та ін.), здійснює психодіагностичну та розвивальну роботу, сприяє практичній підготовці висококваліфікованих фахівців. Також з метою професійного розвитку ПС залучає до своєї діяльності здобувачів, які мають змогу розвинути свої професійно важливі якості, реалізувати себе у написанні проектів та волонтерській діяльності.

Психологічна служба надає послуги

  • Ø індивідуального та групового консультування студентів, викладачів, кураторів академічних груп та інших учасників освітнього процесу;
  • Ø психодіагностики та психокорекції;
  • Ø надання просвітницької інформації про психологічне здоров’я та психологічну допомогу;
  • Ø соціально-психологічної підтримки студентів з особливими потребами тощо.

Основними завданнями психологічної служби академії є:

  • Ø забезпечення індивідуального підходу до кожного учасника освітнього процесу;
  • Ø сприяння повноцінному особистісному розвитку суб’єктів освітнього процесу (далі СОП) та створення комфортних соціально-психологічних умов для їх життєдіяльності;
  • Ø психологічне забезпечення профілактики девіантної поведінки серед СОП, конфліктів та особистісних проблем;
  • Ø формування мотивації до освітньої діяльності у здобувачів вищої освіти;
  • Ø надання психологічної допомоги здобувачам вищої освіти з метою адаптації до умов навчання і життєдіяльності;
  • Ø підвищення психологічної культури усіх учасників освітнього процесу,
  • Ø гуманізація відносин у студентських і викладацьких колективах;
  • Ø створення умов для соціальної та особистісної самоактуалізації СОП.

Індивідуальна робота із суб'єктами освітнього процесу проводиться у кабінеті 45 а, до матеріально-технічного забезпечення якого входять: зручні безкаркасні меблі (балабаси), для арт-терапевтичної, корекційно-розвивальної роботи, психологічного, емоційного розвантаження – світлова пісочниця; балансувальна дошка, коркова дошка, ноутбук, проектор; необхідне канцелярське приладдя,  матеріали для творчості та зняття психологічного навантаження; іграшки-антистрес тощо.

 

 

 

 

Отже, якщо у Вас виникли певні труднощі, Вас щось турбує чи Ви потребуєте поради кваліфікованих психологів – звертайтесь до нас! Будемо раді Вам допомогти!

До нас Ви можете звертатись за адресою: вул. Ліцейна, 1 (корпус№1), ІІІ поверх, кабінет №45 а, з 15:00 до 17:00 щоденно, крім вихідних.

Наша сторінка у мережі Facebook: https://www.facebook.com/groups/132627558187841

Гарантуємо Вам анонімність!

З Положенням про психологічну службу у Кременецькій обласній гуманітарно-педагогічній академії ім. Тараса Шевченка можна ознайомитись тут http://www.kogpi.edu.te.ua/images/stories/Henrikh/polozhennya-pro-psyh-sluzhbu.pdf

Якщо Ви потребуєте будь-якої психологічної допомоги чи поради, Ви також можете написати лист на електронну скриньку  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або заповніть Google-форму https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSemovKR0Ys9ezKm9EMCd9K5uvI0oMiohr4fxV_Enlfl8vQboA/viewform з Вашим зверненням/проханням і Вам нададуть відповідь.

Телефони довіри психологічної служби академії:

+ 380 (97) 145 2802

 
Анонси
Галерея
foto 8
foto 8foto 8
На даний момент 670 гостей на сайті