Пошук

ЄДИНІ У СВОЇХ ВИДАХ СПОРТУ

Серед 23 спортсменів юнацької національної збірної, котрі змагалися у восьми з п’ятнадцятьох олімпійських видів спорту, студенти нашого педагогічного коледжу були єдиними представниками України у лижному двоборстві – Віталій Марченко (21-Фк), котрого готував до змагань тренер національної збірної України, кременчанин Петро Генюк, і в стрибках з трампліна – Сергій Дроздов, який працював під керівництвом тренера національної збірної України Володимира Бощука з м.Верховини.

.......

Відбула команда до Австрії 4 січня; до 11-го спортсмени готувалися в Рамзао, а тоді переїхали до Інсбрука. Жили в Олімпійському містечку по двоє чоловік у кімнаті. У повній мірі задоволені умовами проживання та тренування. Кожен мав зробити 2 контрольних стрибки на офіційних тренуваннях, а на змаганнях – 1 пробний 1 заліковий у двоборстві та 1 пробний і 2 залікових у стрибках з трампліна.

Хоч наші лижники не посіли високих місць, та вони спробували свої сили у таких потужних міжнародних змаганнях і отримали враження, які залишаться на все життя. Крім власних спортивних виступів, хлопці вболівали за наших фігуристів, відпочивали в аквапарку. А головне – вони дуже прагнуть продовжувати боротьбу за високі спортивні досягнення.

 
Анонси
Галерея
7
77
На даний момент 1187 гостей на сайті