Пошук
Головне меню

Інтерактивна дитяча кімната "Коворкінг студія"

 

 

Для задоволення соціальних потреб студентів та викладачів, які мають дітей раннього, передшкільного та молодшого шкільного віку, кафедрою теорії і методики дошкільної та початкової освіти створено інтерактивну дитячу кімнату (коворкінг студію).

Коворкінг (англ. Co-working – спільно працювати) є майданчиком для спілкування дітей, батьків та майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти і вчителів початкової школи. Відвідування інтерактивної кімнати дає можливість студентам та молодим викладачам цікаво провести час зі своїми дітьми після навчальних занять, на короткий період залишити їх під надійною опікою, щоб вирішити нагальні потреби, підготуватись або відвідати пари.

Організаційно-методичну діяльність коворкінг студії забезпечують студенти спеціальності 012 Дошкільна освіта та 013 Початкова освіта.

Здобувачі вищої освіти мають змогу набувати фахових компетентностей та

підвищувати свій професійний рівень.

Коворкінг студія забезпечує:

- спеціально організований простір з якісним обладнанням, новими, цікавими розвивальними іграшками та матеріалами, що впливають на емоційну та пізнавальну сфери дитини;

- вільний час для спонтанної активності та саморозвитку дитини;

- проведення розвиваючих ігор та занять для дітей;

- підготовку до школи та індивідуальні заняття.

Дітям корисно відвідувати коворкінг студію, щоб навчитися спілкуванню з однолітками та старшими, осягнути закони суспільства, зрозуміти себе, навчитися висловлювати свою думку, вести діалог, поважати позицію інших.

Дітям тут можна:

- Вільно гратися

- Пізнавати нове

- Відкривати світ

- Займатися творчістю

- Веселитися

- Спілкуватися з «колегами» різного віку

- Просто байдикувати

Інтерактивна кімната має необхідне матеріально-технічне та методичне забезпечення, яке сприятиме не лише цікавому дозвіллю, а й допоможе молодим батькам краще пізнати свою дитину, її нахили, сферу зацікавлень та особливості взаємин з іншими.

Батьки, в свою чергу, можуть отримати консультації щодо цікавих і різноманітних форм роботи з дітьми з метою їх всебічного розвитку, які їм нададуть здобувачі першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти.

 

 
Анонси
Галерея
Читальний зал
Читальний залЧитальний зал
На даний момент 1271 гостей на сайті