Пошук

ЗМАГАННЯ АРМЛЕСТЛЕРІВ

У центрі фізкультури, здоров’я та спорту Тернопільського національного економічного університету відбулися змагання з армспорту між командами вищих навчальних закладів ІІІ – ІV рівнів акредитації Тернопільщини.

Команду Кременецького ОГПІ імені Тараса Шевченка представили 9 рукоборців, які боролися у різних вікових категоріях: 100кг – Вадим Стецюк (42-Ф, І місце на  обидві руки),  Олександр Бондар (21-Ф, третє місце на обидві руки) і Назар Іванюк (41-Ф); 90 кг – Михайло Наголюк (41-Ф, ІІ місце на обидві руки); 80 кг – Вадим Кунах (21-Фк, ІІ місце на праву руку), Григорій Трачук – (21-Фк, ІІ місце на ліву руку) та Дмитро Динюк (21-Ф); 70 кг – Андрій Голуб (21-Ф, І місце на ліву руку) та Олександр Балачук (41-Ф).

Із восьми спортивних колективів команда нашого інституту виборола ІІ місце, уступивши першість господарям – рукоборцям ТНЕУ.

Організатор змагань і тренер команд, які посіли І і ІІ місця, заслужений майстер спорту Андрій Пушкар готує до чемпіонату України серед юнаків та юніорів (березень, м.Одеса) та до чемпіонату України серед дорослих (квітень, м.Харків) збірну команду Тернопільської області, до складу якої увійдуть і студенти нашого інституту.

 
Анонси
Галерея
galery 17
galery 17galery 17
На даний момент 1255 гостей на сайті