Пошук

Оголошення про конкурс

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади ректора Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка

Розпорядження №62 "Про припинення трудового договору (контракту) з Ломаковичем Афанасієм Миколайовичем" скачати тут...

Розпорядження №63 "Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади ректора Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка" скачати тут...

 

Тернопільська обласна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади ректора Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка.


Повне найменування закладу вищої освіти:Кременецька обласна гуманітарно-педагогічна академія ім. Тараса Шевченка.

Місцезнаходження: 47003, Україна, Тернопільська область, місто Кременець, вулиця Ліцейна, будинок 1.

Дата початку прийому документів для участі у конкурсі: з 25 травня 2020 року.

Кінцевий строк приймання документів для участі у конкурсі: до 17 годин 15 хвилин 27 липня 2020 року включно.

Адреса приймання документів для участі у конкурсі: 46021, м. Тернопіль, вул. М. Грушевського, 8, адмінбудинок Тернопільської обласної ради, праве крило, шостий поверх (к. 647, канцелярія Тернопільської обласної ради).

Номер телефону та адреса електронної пошти для довідок: тел.: (0352) 52-34-23, е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду (тема: конкурс на заміщення вакантної посади ректора Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка).

Кваліфікаційні вимоги: відповідно до частини першої статті 42 Закону України «Про вищу освіту» кандидат на посаду ректора Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка повинен вільно володіти державною мовою, мати вчене звання та науковий ступінь і стаж роботи на посадах науково-педагогічних працівників не менш як 10 років. Кандидат на посаду має бути громадянином України.

Обмеження щодо кандидатів: відповідно до частини другої статті 42 Закону України «Про вищу освіту» на посаду керівника закладу вищої освіти не може бути обрана особа, яка:

- за рішенням суду визнана недієздатною або дієздатність якої обмежена;

- має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;

- відповідно до вироку суду позбавлена права обіймати відповідні посади;

- за рішенням суду була визнана винною у вчиненні корупційного правопорушення - протягом року з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;

- піддавалася адміністративному стягненню за корупційне правопорушення - протягом року з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;

- підпадає під дію частини третьої статті 1 Закону України «Про очищення влади».

Перелік документів, що подаються претендентом для участі у конкурсі особисто або надсилаються поштою, відповідно допункту 10 Методичних рекомендацій щодо особливостей виборчої системи та порядку обрання керівника вищого навчального закладу, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 05 грудня 2014 року № 726:

- заява про участь у конкурсі на ім’я Тернопільської обласної ради, в якій зазначається про застосування або незастосування до претендента обмежень, встановлених частиною другою статті 42 Закону України «Про вищу освіту»;

- особовий листок з обліку кадрів з фотографією розміром 3 х 4 сантиметри;

- автобіографія;

- копії документів про вищу освіту, науковий ступінь та вчене звання;

- довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду, яка видається відповідно до Порядку проведення обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 вересня 2000 року № 1465;

- довідка про наявність або відсутність судимості;

- витяг з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення;

- копія паспорта, засвідчена претендентом;

- копія трудової книжки;

- письмова згоду на збір та обробку персональних даних;

- копія посвідчення щодо вільного володіння державною мовою;

- засвідчена копія довідки про результати перевірки, видана органом, в якому така перевірка проводилася, або письмова заява на ім’я Тернопільської обласної ради, в якій повідомляється, що до претендента не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», за формою, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 563 «Деякі питання реалізації Закону України «Про очищення влади», та згода на проходження перевірки і на оприлюднення відомостей стосовно претендента відповідно до зазначеного Закону.

Копії документів, які подаються претендентом (крім копії паспорта), можуть бути засвідчені за місцем роботи претендента, Тернопільською обласною радою або нотаріально.

Прийом документів претендентів здійснюється Тернопільською обласною радою протягом двох місяців з дня публікації оголошення про проведення конкурсу.

У разі надіслання документів поштою датою подання документів вважається дата, зазначена на поштовому штемпелі.

Документи, подані претендентами після закінчення встановленого строку, не розглядаються та повертаються особам, які їх подали.

Особа, яка перемогла у конкурсі на заміщення вакантної посади ректора Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка, надає Тернопільській обласній раді для ознайомлення оригінали документів, зазначених у пункті 10 Методичних рекомендацій щодо особливостей виборчої системи та порядку обрання керівника вищого навчального закладу, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 05 грудня 2014 року № 726, крім оригіналу довідки про результати перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади».

Усі претенденти, які своєчасно подали документи для участі в конкурсі, письмово повідомляються Тернопільською обласною радою про прийняте рішення щодо їх кандидатур не пізніше ніж протягом десяти календарних днів з дати закінчення строку подання претендентами документів.

Дата і місце проведення виборів: інформація про дату проведення виборів підлягає оприлюдненню на офіційному веб - сайті Тернопільської обласної ради з повідомленням кандидатів додатково з урахуванням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (з наступними змінами).

Місце проведення виборів:47003, Україна, Тернопільська область, місто Кременець, вулиця Ліцейна, будинок 1.

 
Анонси
Галерея
Кімната-музей Ростислава Глувка
Кімната-музей Ростислава ГлувкаКімната-музей Ростислава Глувка
На даний момент 438 гостей на сайті