Пошук

ЗОЛОТО З НІЖИНА

В Ніжинському державному університеті імені М.Гоголя відбувся ХІ Всеукраїнський юніорський конкурс вокальної, диригентської та інструментально-виконавської майстерності, організований факультетом культури і мистецтв університету-господаря за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді і спорту України, Національної Всеукраїнської музичної спілки та Національної музичної академії імені П.І.Чайковського.

Згідно із положенням про конкурс змагання юніорів проводились у трьох категоріях: А – музичні училища; В – педагогічні училища та коледжі, училища культури та мистецтв; С – музичні школи.

У конкурсній програмі брали участь більше ста п’ятдесяти учасників, серед яких –  студентка 21-Мк групи нашого педагогічного коледжу Єлизавета Ушакова (клас викладача Олени Горбач). У номінації ”Фортепіано“ вона набрала 97 балів зі 100 можливих і стала переможницею, отримавши Золотий диплом, а О.А.Горбач нагороджена Грамотою за високий професіоналізм у підготовці студентки до конкурсу. Щиро вітаємо їх і бажаємо з такою ж наполегливістю досягати щоразу вищих вершин у професійному зростанні!

 
Анонси
Галерея
60
6060
На даний момент 1331 гостей на сайті