Пошук
Головне меню

«КУБОК ПОКОЛІНЬ»

2020 рік для кожного по-своєму видався важким. Основною проблемою, з якою зустрілися студенти на навчанні, була відсутність змагань. Кожний рік в КОГПА проводилися різноманітні турніри серед студентів з футзалу, волейболу, баскетболу та багато інших. Наша група останній рік в такому складі, і дуже прикро, що обставини склалися так, що ми не маємо можливості проводити змагання. Тому ми вирішили самі організувати невеличкий турнір між студентами 41-Ф групи та викладачами КОГПА.

Викладачі залюбки підтримали нашу ідею, і в стінах спортзалу КОГПА проводився перший розіграш турніру «Кубок поколінь», до програму якого були включені волейбол, баскетбол та бадмінтон. Дуже насиченою та інтригуючою була гра у волейбол: жодна з команд не хотіла поступатися, і з рахунком 3:2 по партіях перемогу виборола команда викладачів. Баскетбол грали 2 періоди по 10 хвилин, і перемогу здобули студенти. Інтрига була досі присутня до кінця, і кожна з команд хотіла перемогти. В  бадмінтоні перемогли викладачі з рахунком 2:0. Але, незважаючи на поразку, в усіх студентів 41-Ф на обличчі була присутня лише посмішка, тому що емоції, отримані від турніру, були безцінними.

До організації турніру долучився Сиротюк Сергій Миколайович. Студенти привітали команду викладачів з перемогою і висловили бажання, щоб «Кубок поколінь» став гарною передноворічною спортивною традицією.

 
Анонси
Галерея
38
3838
На даний момент 667 гостей на сайті