Пошук

ПОЄДНАНІ ПЕРЕМОГОЮ

Місто Нант знаходиться на заході Франції і є одним з найбільших промислових та інноваційних центрів країни з багатою історією і культурною спадщиною, безліччю чудових пам’яток і музеїв, замків і художніх галерей. На перший погляд, воно не має жодного відношення до нашого старовинного Кременця. Проте ніколи не треба робити поспішних висновків. Бо виявилося, що ці два міста нещодавно поєднала чудова подія спортивного життя: у Нанті проходив Чемпіонат Європи з легкої атлетики у приміщенні серед спортсменів з порушеннями розвитку і його учасницею стала представниця Кременецької гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка, магістрантка 11-Фмз групи, майстер спорту України міжнародного класу Ольга Зазуляк.

Легкоатлетка займається улюбленим видом спорту у Тернопільській ДЮСШІ Інваспорт» під керівництвом свого наставника, заслуженого тренера України Івана Салука і вже неодноразово досягала високих успіхів у змаганнях.

Разом з нею Чемпіонаті Європи змагалися легкоатлети із п’яти європейських країн, в тому числі 11 спортсменів української команди, які вибороли 7 золотих, 4 срібних і 2 бронзові медалі. Успіхи своїх вихованок також розділяє заслужений тренер України Михайло Васірук.

У бігу 4×200 м Ольга Зазуляк та разом зі своїми колегами по команді Русланою Муравською, Людмилою Даниліною та Юлією Шуляр, здобули срібні нагороди. Крім цього, наша спортсменка стала четвертою у стрибку в довжину і завоювала «срібло» у потрійному стрибку з результатом 11.18 м. Вітаємо нашу переможницю і зичимо гарної фізичної форми та подальших перемог у майбутніх спортивних турнірах! Нехай перемога частіше єднає наше місто зі світом!

 
Анонси
Галерея
44
4444
На даний момент 730 гостей на сайті