Пошук
Головне меню

МІРКУЄМО ПРО ЗДОРОВ’Я

До Міжнародного дня здоров'я студенти і викладачі кафедри біології, екології та методики їх навчання Кременецької гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка провели круглий стіл «Здоров’я людини та способи його збереження», де обговорили питання про фактори повсякденного негативного впливу на здоров’я (Марія Янків, 31-Б);  основні поради щодо збереження психічного здоров’я (Ірина Копитчак,  31-Б); вплив вегетаріанства на стан здоров’я та тривалість життя (Михайло Демідов,  21-Е); вплив кіберспорту на фізичне й психічне здоров’я (Віктор Онищук, 21-Е); здоров'язберігаючі технології під час дистанційного навчання (Діана Берлінець, 31-Б); ігрові технології як засіб формування у школярів здоров’язбережувальної компетентності (Соломія Кулінчук, 21-Б); використання креативних технологій з метою формування здоров'язбережувальної компетентності школярів (Анастасія Мазур, 31-Б).

Були організовані дискусії до кожної із тем: «Як боротися зі стресом студентам та школярам?», «Як людині покращити своє психологічне здоров’я?», «Яка норма користування телефоном? Як учневі обмежитись впливом смартфонів у наш час?», «Наскільки часто потрібно робити вправи під час дистанційного навчання?», «Як дистанційне навчання впливає на імунну систему?», «Вегетаріанство – це стиль життя чи дієта?», «Кіберспорт вартий того успіху?».

Протягом 1,5 години було проведено дві фізкультхвилинки, де всі разом розім’яли м’язи шиї та спини із застосуванням дихальної практики та гімнастики для очей.

Учасники заходу багато посміхались. В наш час дуже цінним є те, що приносить не лише нову інформацію, а й хороші емоції, посмішки та радість.

Надіємось, що такі зустрічі стануть традиційними.

 
Анонси
Галерея
armsport
armsportarmsport
На даний момент 450 гостей на сайті