Пошук
Головне меню

КОНКУРС ІМЕНІ МИХАЙЛА ВЕРИКІВСЬКОГО У КРЕМЕНЦІ

Мистецтво усіх нас єднає, надихає й окриляє. У цей  весняний період у стінах нашої Академії відбувся конкурс вокально-інструментального виконавства імені Михайла Вериківського. Приємно, що у мистецькому заході брали участь конкурсанти з різних областей Західного регіону України, які продемонстрували свої музичні здібності на високому рівні. Учасниками конкурсу стали випускники 9-го та 11-го класу, які у перспективі планують вступати до нашого закладу вищої освіти.

До професійної команди журі увійшли кандидат мистецтвознавства, доцент Оксана Легкун, старший викладач Василь Райчук, викладачі Олена Новик, Ірина та Лев Харамбури, котрі високо оцінили мистецькі таланти конкурсантів і визначили переможців.

Отож, у номінації «Вокальне виконавство» серед одинадцятикласників І місце посіла Валерія Листопадська (м. Шумськ); у номінації «Інструментальне виконавство» І місце розділили Анна Цимбалюк (смт. Демидівка) та Микола  Сівук (смт. Костопіль), а друге – Катерина Козій (м. Збараж), Таїса Клічук (смт. Козин) та Олександра Прокопчук (смт. Мізоч).

Серед дев’ятикласників І місце у номінації «Вокальне виконавство» розділили Анастасія Логашенко (м. Кременець) та Анастасія Славута (м. Збараж); ІІ місце – в Ілони Богатюк (с. Снігурівка), Інни Воронко (с. Рудка) та Катерини Смик (м. Збараж).

У номінації «Інструментальне виконавство» І місце вибороли Микола Кошіль (бандура), Катерина Смик (фортепіано), Анастасія Славута (скрипка), Олег Кошіль (гітара) зі Збаража, Олег Шупа (труба) з Нового Села; ІІ місце розділили Назарій Гнатів (труба) і Тетяна Сафанюк (фортепіано) з В.Дедеркал, Ірина Мшанецька (акордеон), Віталій Козій (саксофон), Софія Карабанова (гітара), Оксана Вахно (акордеон), бандуристки Світлана Кулинич зі Збаража, та Сніжана Дашкель з Костополя, Турчин Віталій (гітара) з Нового Села та Яна-Марія Храневич (бандура) з Кременця, а ІІІ місце – у Ксенії Шевчук (фортепіано) смт. В. Дедеркали та кременчанина Мирона Пугача (гітара).

Учасників конкурсу та їхніх наставників нагороджено грамотами і подяками від Кременецької гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка. Щиро дякуємо конкурсантам, що попри складну нинішню ситуацію виявили бажання показати свої таланти і взяли участь у конкурсі. Ми будемо раді бачити Вас у стінах нашої Академії у статусі студентів!


 
Анонси
Галерея
7
77
На даний момент 338 гостей на сайті