Пошук
Головне меню

СВЯТО РАДОСТІ, ВДЯЧНОСТІ, СМУТКУ

У Фаховому коледжі Кременецької гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка відбулося чергове урочисте, найочікуваніше і хвилююче свято – вручення дипломів випускникам, які прощаються з рідним коледжем, зі своїми улюбленими викладачами, залишаючи в серці яскраві спогади про незабутні роки навчання.

Під звуки Гімну України наша краса і гордість, майбутні педагоги закладів освіти щиро радіють досягненням ще однієї гідної висоти у своєму житті. Ведучі Ольга Цимбалюк і Сергій Колісецький дали слово директору Фахового коледжу Оксані Камінській, яка побажала своїм вихованцям невичерпної енергії, натхненного творчого пошуку і щасливої життєвої дороги. Наказ про вручення дипломів оголосила заступник директора з навчально-виховної роботи Лариса Рац.

Групові керівники привітали своїх студентів із отриманням дипломів. Від своїх колег зі словами вітання та вдячності викладачам звернулися випускниця Вікторія Заяць і від імені батьків – Оксана Малищик.

Першокурсниця спеціальності «Музичне мистецтво» Вікторія Грицюк презентувала випускникам пісенний дарунок у супроводі гітари, а переможець Міжнародного конкурсу «Слав’янски Венец» у Болгарії Сергій Доротюк висловив свої почуття вдячності піснею «Материнська любов» та у дуеті з Іванною Воробйовою виконали вальс «Допоки зорі не згаснуть», яким запросили усіх до танцю з наступною фотосесією.

Хвилина спокою під завершальний Гімн України – і вперед, до танців, нових мрій та планів, до нового і цікавого життя. Хай же воно буде для вас щасливим!


 
Анонси
Галерея
9
99
На даний момент 182 гостей на сайті