Пошук

ЗА ЧИСТОТУ ДОВКІЛЛЯ

З метою поліпшення екологічної ситуації  України,  розвитку Всеукраїнського волонтерського руху, спільного прагнення до кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору, Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з Міжнародним рухом «Let’s Do It World» і за підтримки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, об’єднань, соціально відповідального бізнесу та медіа проводить щорічну соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій.

Міжнародна акція, названа Всесвітнім днем прибирання («World Cleanup Day»), цьогоріч пройшла 18 вересня у 24 регіонах України та 180 країнах світу з дотриманням карантинних норм та обмежень.

Активними учасниками акції  стали 50 викладачів і здобувачів вищої освіти спеціальностей «Екологія», «Біологія» Кременецької гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка та молодші бакалаври «Дошкільної освіти» з Фахового коледжу академії. Організаторами виступили кафедра біології, екології та методик їх навчання КОГПА ім. Тараса Шевченка і студдекан Анастасія Мазур.

Локацією для прибирання обрали улюблене місце відпочинку нашого студентства – гору Воловиця, з якої відкривається чудовий краєвид на місто. Частина учасників прибирали територію академії.

Акція має глибоке суспільне значення у формуванні національної культури, адже об’єднує громадянське суспільство, представників бізнесу та органи державної влади у вирішенні питань правильного поводження з відходами.

 
Анонси
Галерея
9
99
На даний момент 1326 гостей на сайті