Пошук

КРОС ЛЕГКОАТЛЕТИЧНИЙ ОСІННІЙ…

Жовтень місяць – екватор осені, пора року, коли літнє тепло передає погодну естафету зимовим холодам. А в спортивному вимірі – завершуються тренування та змагання з літніх видів спорту й аматори-прихильники фізичної культури повертаються до спортивних залів, а також віддають свої симпатії зимовим спортивним дисциплінам.

Студенти нашого педагогічного коледжу влаштували спортивному літу своєрідний «випускний бал» – відпустили на зимові канікули літні види спорту, і зробили це у формі масового легкоатлетичного кросу з участю студентів усіх академічних груп. Оргкомітет підготовки і проведення такого представницького і захоплюючого спортивного дійства очолював викладач педколеджу Василь Коханець. До складу суддівської колегії увійшли викладачі фізичного виховання Юрій Яворський, Оксана Петрів, Тетяна Кіркова, Анжела Майборода і досвідчений організатор масових спортивних заходів, заслужений працівник фізичної культури і спорту України Катерина Єрусалимець.

Кроссмени змагалися на двох дистанціях: дівчата демонстрували свої швидкісні легкоатлетичні можливості на дистанції 500 м, а хлопці – на дистанції 1000 м. Найкращих результатів досягли студенти першого курсу спеціальності «Фізичне виховання» – вони «забрали» половину призових місць. Зокрема, на дистанції 500 м першокурсниця Вікторія Циганкова була третьою, а її однокурсники Михайло Коваль і Максим Глова на своїй «тисячометрівці» посіли відповідно перше і друге місця. Отож, вони прийшли до нашого навчального закладу із відповідним рівнем підготовки і їх особисте завдання та обов’язок їх наставників – закріпити і розвинути наявні легкоатлетичні здібності, розширити спортивні можливості, досягати успіхів на спортивних змаганнях різних рівнів. Два призових місця здобули студенти третього курсу: Катерина Кузьо на дистанції 500 м була другою, а її одногрупник Олексій Бобрук отримав «бронзу» на дистанції 1000 м. Не залишився без нагород і другий курс: його представниця Юлія Федьків показала найкращий результат на дистанції 500м.

Масові прощально-осінні легкоатлетичні змагання завершено, їх переможців визначено і відзначено. Попереду – нові змагання, що відповідатимуть параметрам спортивного сезону та сприятимуть справі професійної підготовки вчителів фізичного виховання для закладів середньої освіти.


 
Анонси
Галерея
57
5757
На даний момент 470 гостей на сайті