Пошук

СПОРТИВНИЙ ПОДАРУНОК ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

Чудовий подарунок підготували до Дня захисників та захисниць України тернопільські біатлоністи, вихованець ОДЮСШ із зимових видів спорту Назарій Парадовський та випускниця цієї школи, а зараз учениця ТО ШВСМ Тетяна Тарасюк, які тренуються під керівництвом Назарія Бурика. Вони стали  переможцями Всеукраїнських змагань з літнього біатлону «Гонка майбутніх чемпіонів», що відбулися в Луцьку.

До програми турніру увійшла естафетна гонка (юнак + дівчина). Вона пролягла центром міста з участю дев’яти команд з Тернопільської, Львівської областей та Закарпаття.

Вуличні змагання з літнього біатлону – видовищне та захоплююче спортивне дійство: воно відбувається при активній та емоційній підтримці перехожих, що додає спортсменам особливого піднесення та азарту.


Ця подія могла б стати рядовою і загубитися у вирі спортивних новин, однак вона має безпосереднє відношення до Кременецької гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка, студентом якої є біатлоніст-переможець Назарій Парадовський.

Назар народився в с.Тилявка Шумського району на Тернопільщині. Закінчив місцеву школу. Займався спочатку легкою атлетикою, а згодом захопився біатлоном і під керівництвом тренера Василя Кирилюка неодноразово здобував призові місця на Чемпіонаті України.

У найближчих планах біатлоніста – відбір на міжнародні змагання та підготовка до наступного Чемпіонату України у Львівській області, а в мріях прагне потрапити на Олімпійські ігри. Вітаємо нашого переможця і бажаємо здійснення мрії!

 
Анонси
Галерея
2
22
На даний момент 1233 гостей на сайті