Пошук

КРЕМЕНЕЦЬКЕ ЗОЛОТО АРМСПОРТУ

Чемпіонат Європи з армрестлінгу, що пройшов у литовському Вільнюсі, вже переможно увійшов до історії українського спорту. З-поміж 400 учасників з 21 країни збірна України виборола 85 медалей. І приємно відмітити, що свою золоту перемогу на обидві руки до успіху національної збірної вніс магістрант 11-Фм групи Кременецької гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка Максим Поліщук. У фіналі змагань йому довелося боротися з харків’янином Олександром Телятником і литовцем Валіскісом Костасом.


Уродженець с. Крижі Кременецького району, а з 5-річного віку – кременчанин, Максим закінчив Кременецькі гімназію, Кременецький лісотехнічний коледж і бакалаврат нашої академії. З 14 років займався улюбленим видом спорту у всесвітньовідомого тренера Андрія Пушкаря – і вже через рік виборов І місце на турнірі у Кременці.

Серед перемог поточного року – ІІ місце на обидві руки на Чемпіонаті України серед дорослих у Кременці, І місце на праву руку на Комерційних змаганнях у м.Дубаї (ОАЕ) й аналогічний результат  на Кубку України в м.Воловець Закарпатської області та інші.

На даний час Максим Поліщук сам тренує спортсменів у спортклубі «Pushkar Gym» і мріє про найвищі результати у власній спортивній кар’єрі. Побажаємо йому здоров’я, щастя та здійснення всіх задумів!

 
Анонси
Галерея
9
99
На даний момент 630 гостей на сайті