Пошук
Головне меню

НАУКОВЦІ ТА СТУДЕНТИ ПРО СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ ОСВІТИ

Науково-педагогічні працівники кафедри теорії і методики дошкільної та початкової освіти Кременецької гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка підготували і провели ІV Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Сучасний стан і перспективи розвитку освіти: теорія, практика, інновації».

Науковий форум відкрила завідувач кафедри, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Фасолько. Програма конференції включала доповіді вчених, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрантів, здобувачів вищої освіти нашої академії, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та Рівненського інституту ВНЗ «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна».

На пленарному засіданні були виголошені доповіді, автори яких конкретизували тематику конференції у відповідності до особливостей навчального процесу на педагогічних спеціальностях і специфіки майбутньої професійної діяльності нинішніх студентів.

Активними учасниками наукового заходу, крім науковців-фахівців,  стали студенти факультету соціально-педагогічної освіти і мистецтв нашої академії. Актуальну і, за нинішніми характеристиками, гостру та модерну тему «Психологія соціальних мереж» запропонувала здобувач вищої освіти Руслана Райд. Глобальну за змістом і конкретну за практичним значенням проблематику висвітлювала кандидат мистецтвознавства, старший викладач кафедри мистецьких дисциплін і методик їх навчання Світлана Гуральна – вона характеризувала «Виховання духовності і культури дітей дошкільної та початкової освіти». Автор цих рядків висвітлювала процес «Формування соціальної обдарованості у дітей підліткового віку». Організатор конференції, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Новак запропонувала її учасникам, сьогоднішнім і майбутнім педагогам, вирішити соціально-педагогічну проблему «Емоції та почуття – друзі чи вороги?».

 
Анонси
Галерея
15
1515
На даний момент 1173 гостей на сайті