Пошук
Головне меню

ФІЛОЛОГИ – УЧАСНИКАМ АТО/ООС

Видавничо-поліграфічний центр «Університетська думка» Західноукраїнського національного університету опублікував навчально-методичний посібник «Англійська мова. Для учасників АТО/ООС». Видання вийшло у світ за рекомендацією вченої ради згаданого закладу вищої освіти. Підготовка книги до публікації здійснювалася  під патронатом Навчально-наукового центру з вивчення іноземних мов ЗУНУ. Автори навчально-методичного посібника – колектив науковців-фахівців з іноземних мов, членів кафедри іноземних мов інформаційно-комунікаційних технологій Західноукраїнського національного університету, кандидати філологічних наук, доценти Ольга Лужецька, Наталія Авраменко та Лариса Вергун, кандидат педагогічних наук, старший викладач Оксана Кричковська і викладач Тетяна Бучинська. Нашу академію в колективі авторів представляє кандидат філологічних наук, науковець кафедри іноземних мов і методики їх навчання Наталія Янусь.

Рецензентами навчального видання виступили доктор філологічних наук, завідувач кафедри англійської філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, професор Яків Бистров, доктор філологічних наук, завідувач кафедри романо-германської філології  Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, професор Ольга Косович і кандидат педагогічних наук, доцент кафедри англійської філології та методики навчання англійської мови Тернопільського НПУ імені Володимира Гнатюка Наталія Левчик.

Навчально-методичний посібник призначений для слухачів інтенсивних курсів з вивчення англійської мови у рамках реалізації навчального Проекту «Англійська мова для учасників АТО/ООС», які планують поглибити свої знання з англійської мови на рівні В1–В2 згідно з Європейськими рекомендаціями з мовної підготовки. Окрім цього, посібник може стати корисним для здобувачів ОС «Бакалавр» і «Магістр» закладів вищої освіти України.

Основною метою посібника автори визначили розвиток у слухачів і студентів комунікативної та мовленнєвої компетентностей з англійської мови. Текстовий матеріал включає загальновживані та популярні теми, що стосуються особистої сімейно-побутової сфери, трудової діяльності людини, сфери відпочинку, дозвілля, культури та мистецтва, системи побутового обслуговування, а також глобальних проблем, як-от, «Англійська мова як засіб міжнародного спілкування», «Україна та світ», «НАТО: коротка історія та місія». Тексти навчального посібника укладені на основі англомовних джерел, спрямовані не тільки для розширення змісту, але й для досягнення належного розуміння та відтворення навчального матеріалу в поєднанні з удосконаленням відповідних граматичних умінь та навичок.

 
Анонси
Галерея
2
22
На даний момент 512 гостей на сайті