Пошук
Головне меню

ДЕНЬ ЗНАНЬ В АКАДЕМІЇ

День першокурсника у Кременецькій гуманітарно-педагогічній академії ім.Тараса Шевченка, де були присутні викладачі, студенти, батьки та гості свята, традиційно відкрили вітання від ведучого Сергія Колісецького та Гімн України.

Сьогодні тисячі відважних воїнів відстоюють на фронті нашу свободу, волю та незалежність.  Ми переживаємо непрості часи, та кожен з нас вірить, що Україна переможе. І ця віра робить нас сильними, мужніми та стійкими.

Українські захисники та захисниці є героями для всієї України, і саме завдяки їм Україна була, є і буде!

Усі висловили вдячність захисникам та захисницям України за можливість жити і працювати під мирним небом і хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх військових, цивільних та дітей, які загинули у нашій вітчизняній війні.

До вітального слова запросили ректора Кременецької ОГПА ім.Тараса Шевченка, професора Афанасія Ломаковича.

Після цього першокурсники отримали символічні елементи студентського життя: студентський ректор Академії Аліна Дарморост вручила Ключ Знань Олені Цицюрі; символічну Залікової книжку, як основний документ студента, Олександра Бондар вручила Анастасії Петручик, а для отримання символічного Студентського Квитка на сцену запросили Анастасію Чирибу, яка прийняла цей важливий документ із рук Світлани Марчук.

В особливо урочистій атмосфері першокурсники зачитали текст Присяги своїй Альма-матер.

Від імені випускників до  вітального слова запросили студентку 4 курсу спеціальності «Психологія» Аліну Дарморост.

Зі своїми музичними дарунками до винуватців свята звернулися представники мистецької еліти академії Олексій Боднар, Олександра Бондар, Світлана Марчук і Ярослав Намчук. а поет Павло Старух прочитав авторські поезії.

На завершення урочистостей прозвучав Гімн України.

Для проведення інструктажу з техніки безпеки запросили до слова відповідального з питань цивільного захисту Сергія Томашівського, а для проведення першої лекції «Альма-матер: історія та сьогодення» – завідувачку кафедри історії та методики навчання, доктора історичних наук, професорку Ірину Скакальську.

У цей день для вас, першокурсники,  настає новий життєвий етап, повний цікавих зустрічей і дивовижних відкриттів. Давня мудрість «Вік живи – вік учись» сьогодні актуальна, як ніколи, освіта стає основою для успішної кар’єри і благополучного життя.

Від усього серця бажаємо вам миру і захоплюючої подорожі у світ знань, викладачам – оптимізму та здоров’я. Нехай цей навчальний рік буде мирним і стане для всіх вас відправною точкою до підкорення нових вершин!

Із Днем знань, дорогі підкорювачі вершин науки!

 
Анонси
Галерея
21
2121
На даний момент 755 гостей на сайті