Пошук

ДОРОГОЮ УСПІХУ

Під егідою Міжнародної федерації університетського спорту (FISU) в американському місті Лейк-Плесід проходила ХХХ Всесвітня зимова універсіада. Її учасниками стали спортсмени з більш як 600 університетів 50 країн світу віком від 18 до 25 років, які боролися за медалі у 12 видах спорту. Цьогоріч було розіграно 86 комплектів нагород - найбільше в історії зимових Універсіад. Студентську збірну України представили 61 спортсмен у 8 видах спорту.

Приємно відзначити, що другу медаль у скарбничку студентської збірної України поклали Дмитро Мазурчук і Віталій Гребенюк, які стали бронзовими призерами у командних змаганнях з лижного двоборства. Заявку на успіх хлопці зробили вже на трампліні, виконавши стрибки відповідно на 86,5 і 86 метрів. І захистили своє третє місце на лижні, не давши шансів суперникам наздогнати їх. Дмитро представляє Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського, Віталій - Кременецьку обласну гуманітарно-педагогічну академію імені Тараса Шевченка.

Вітаємо збірну команду України з лижного двоборства і зокрема студента нашої академії Гребенюка Віталія, зі здобуттям бронзової медалі у командному спринті. Нагадаємо, що на Універсіаді є два представники нашої академії: Віталій Гребенюк та Олександр Шумбарець. У попередніх змаганнях Віталій два рази показав 6 результат, а Олександр зайняв 14 і 15 місце.

Бажаємо не зупинятись на досягнутому і в подальшому прославляти Україну і нашу академію на міжнародній спортивній арені.

 
Анонси
Галерея
foto 18
foto 18foto 18
На даний момент 809 гостей на сайті