Пошук

ВИЗНАННЯ КУЛЬТУРНОЇ ДИПЛОМАТІЇ

Громадська організація "Грандів, рейтингів та номінацій"і благодійна організація "Комітет з громадських нагород України" спільно з експертною радою повідомляють, що Міжнародною премією "Культурна дипломатія" були нагороджені кременчани - директор Обласного літературно-меморіального музею Юліуша Словацького Тамара Сеніна, і випускник КОГПА ім.Тараса Шевченка, різьбяр по дереву, скульптор, майстер народних промислів Василь Петровський, яких ми щиро вітаємо з нагородою.

Міжнародну премію "Культурна дипломатія" вручають за зміцнення міжнародного авторитету України, за розвиток культури, мистецтва, за інформаційну, дипломатичну, благодійну, гуманітарну та громадську. діяльність. Мета культурної дипломатії – побудувати довірчі відносини та підтримувати довгострокову взаємодію, вплив на рівень та характер контактів із зарубіжними країнами. Проєкт передбачає вручення Почесної Грамоти й ордена лауреату міжнародної премії "Культурна дипломатія" за зміцнення міжнародного авторитету України, за розвиток економіки, науки, освіти, культури, мистецтва, медицини, спорту, за інформаційну, дипломатичну, благодійну, гуманітарну та громадську діяльність.

У різний час Міжнародною премією “Культурна дипломатія” були нагороджені: Іван Марчук, Наталія Шелелепницька, Олександр Злотник, Анатолій Солов’яненко та багато інших митців.

 
Анонси
Галерея
6
66
На даний момент 439 гостей на сайті