Пошук

НАШІ ЛИЖНИКИ - ДО СКАРБНИЧКИ НАГОРОД

В смт. Ворохта Івано-Франківської області відбувся Чемпіонат України зі стрибків на лижах з трампліна серед юніорів та юніорок.

Найуспішнішими учасниками Чемпіонату стали вихованці Тернопільської обласної ДЮСШ із зимових видів спорту, серед яких - наші кременчани, і зокрема, студенти КОГПА ім.Тараса Шевченка та її Фахового коледжу. Так, у перший же день змагань на трампліні К-75 м чемпіоном став учень 10 класу Кременецької ЗОШ №1 ім.Галини Гордасевич Ілля Чеболда, "бронзову" нагороду виборола студентка Фахового коледжу Дарина Ільчук. На трампліні К-90 м Ілля Чеболда зайняв третє місце, а Дарина Ільчук стала "срібною" призеркою.

Також дуже вдало виступили спортсмени-лижники в командних змаганнях. "Золото" на трампліні К-90 виборола команда "Тернопіль 1", у складі якої - студент нашого коледжу Владислав Дворецький і потенційні абітурієнти нашої академії, юні кременчани Ілля Чеболда, Павло Ящур і Денис Пилипчук.

На трампліні К-75 друге місце з командою "Тернопіль 1" посіли студент коледжу Назар Чернух, Чеболда Ілля та Денис Пилипчук, а команда "Тернопіль 2" у складі студентів нашого Фахового коледжу Олександра Філонова, Владислава Дворецького, Дарини Ільчук, а також Павла Ящура виборола "бронзову" нагороду.

Тренуються наші спортсмени під керівництвом кращих тренерів відділення стрибків на лижах з трампліна та лижного двоборства Ярослава Карпця, Олександра Точинського, Василя Нікіфорука та Василя Стрільчука.

Щиро вітаємо наших лижників та їх тренерів з успішним виступом у Ворохті і бажаємо успіхів у наступних змаганнях.

 
Анонси
Галерея
3
33
На даний момент 516 гостей на сайті