Пошук

ТВОРИМО ДОБРО РАЗОМ

У рамках проведення Всесвітнього дня соціальної роботи та Тижня соціальної роботи у Кременецькій гуманітарно-педагогічній академії імені Тараса Шевченка відбувся благодійний ярмарок, організований викладачами кафедри психології та соціальної роботи.

Найактивнішими учасниками ярмарку стали студенти першого і другого курсів спеціальності «Соціальна робота», першого та третього курсів спеціальності «Психологія», третьокурсники - майбутні вихователі та першокурсники спеціальностей «Початкова освіта» і «Фізична культура» . Долучилися також студенти першого та другого курсів спеціальності «Дошкільна освіта»"Фахового коледжу з практичним психологом Аллою Фурсик.

Студенти побували у ролі волонтерів: приготували домашні смаколики і пропонували їх купити іншим. Завдяки активній участі у ярмарку здобувачів освіти та викладачів академії вдалося зібрати близько 5000 гривень. Кошти із благодійного ярмарку спрямовані на підтримку Стаціонарного геріатричного відділення, що в с.Великі Бережці Кременецького р-ну.

Це ж так приємно - разом творити добро! Адже кожен куплений смаколик чи виріб – це радість і користь для нас, а кожна витрачена на них гривня – допомога нашим самотнім стареньким.

 
Анонси
Галерея
Спортивний зал
Спортивний залСпортивний зал
На даний момент 1157 гостей на сайті