Пошук

СПОРТИВНО-МУЗИЧНА ВИСТАВА

У спортивному залі КОГПА ім.Тараса Шевченка відбувся черговий (уже й можна сказати традиційний) спортивний розважально-оздоровчий захід "Конкурс ритмічної гімнастики". Його організаторами виступили викладачі циклової комісії фізичного виховання Фахового коледжу і, зокрема, постійний ініціатор спортивних свят і розваг, відмінник народної освіти Катерина Єрусалимець.

Кременецька молодь дуже полюбляє це дійство, бо воно поєднує мир і красу, рух і музику, здоров'я та грацію. Учасниками його цьогоріч стали команди Лісотехнічного коледжу, Професійного ліцею, Кременецьких ЗОШ №2 і №4 та господарі конкурсу, студенти Фахового коледжу нашої академії.

З вітальним словом до учасників спортивного свята звернувся директор Фахового коледжу, кандидат філологічних наук, доцент Роман Дубровський, перший заступник міського голови Кременця Микола Матвіюк і начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Кременецької міської ради Андрій Станіславенко.

Конкурсними суддями цього разу були представники місцевої танцювальної еліти Іванна Запольська та Наталія Ткач, а спортивні показники оцінювали кандидати наук з фізичного виховання і спорту Любов Левандовська та Віктор Голуб. Вели програму Катерина Кузьо й Олександр Гладин.

Оскільки всі заходи в наш час проходять в умовах воєнного стану, то їх найпершим та обов'язковим патріотичним виявом є вшанування хвилиною мовчання пам'яті наших захисників, які поклали своє життя у жорстокій війні з агресором.

Кожна команда-учасник, наче злагоджений механізм, демонструвала чіткі, плавні, складні, граціозні вправи, які захоплювали та змушували ритмічно рухатись і посміхатися решту конкурсантів та гостей, об'єднуючи їх в неповторно красиву спортивно-музичну виставу.

У перервах між конкурсними номерами своє мистецтво подарували присутнім дует танцюристів-близнят, четвертокурсниця Юлія Федьків та її сестричка Лілія зі зворушливим "Військовим танцем" і наші гості, постійні учасники всіх концертів - ансамбль танцю "Орієнталь" районного Будинку культури (керівник Іванна Запольська).

Основний склад колективів, звичайно, становили дівчата, за винятком команди 31-ТОк групи, де поряд з дівчатами цікаву програму показали і хлопці. Надіємось, що такі виступи вони поступово доповнять своєю мужньою силою та граційністю.

Отож, нашій суддівській групі довелося нелегко, та вони усе ж визначилися із переможцями: найкращі результати показали учні Кременецької ЗОШ №4; "Срібні" призери конкурсу - команда Професійного ліцею, а третє місце розділили між собою представники Лісотехнічного коледжу та 11-Дк групи нашого Фахового коледжу.

Кожен учасник спортивного свята отримав заслужений приз завдяки спонсорській підтримці Студентської профспілки (голова Володимир Притула) і відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Кременецької міської ради, очолюваного Андрієм Станіславенком.

 
Анонси
Галерея
foto 2
foto 2foto 2
На даний момент 328 гостей на сайті