Пошук

СИЛА НАРОДУ

Під такою назвою у Кременці пройшов благодійний мистецький захід, упродовж якого вдалося зібрати 90 218 гривень на чотири вантажівки для полку "Азов".

У ході цієї благородної акції неповторні хвилини спілкування зі світом музики дарували кременчанам вітчизняні артисти та місцеві творчі колективи: відомий український етно-рок гурт TaRuta з Києва, тернопільські гурти "Світозари - Svitozary" і "Баби", дует "Окрилені", Veronika Kolisnyk та Valeria Kolisnyk, заслужені артисти України Василь Хлистун і Володимир Вермінський, а також зразковий аматорський ансамбль танцю "Сонечко" районного Будинку культури, їх старші колеги з аматорського ансамблю танцю "Сонечко 30+" і народний жіночий вокальний ансамбль Кременецького центру культури і дозвілля.

Надзвичайно приємно, що досить вагому частку допомоги захисникам внесли колективи Кременецької гуманітарно-педагогічної академії ім.Тараса Шевченка та Фахового коледжу КОГПА: їхній внесок склав 68 700 гривень.

У рамках заходу відбувся аукціон, під час якого тернопільський політик і бізнесмен Василь Хомінець придбав використану протитанкову гільзу за 7500 гривень.

Всі разом і кожен зокрема, хто долучився до благодійного заходу, ще раз підтвердили незаперечний факт: тільки в єдності - сила нашого народу; тільки спільними діями і небайдужими серцями ми щодня допомагаємо нашим захисникам боротися з ворогом і разом з ними наближаємо нашу Перемогу.

Тимчасовий виконувач обов'язків командира 12-ої бригади спеціального призначення "Азов" Національної Гвардії України Богдан Кротивич та директор Благодійного фонду "Покрова" від імені наших мужніх захисників-"азовців" надіслали подяку ректору Кременецької ОГПА імені Тараса Шевченка, професору Афанасію Ломаковичу та всьому колективу жертводавців академії, де звертаються зі словами: " Хай ваше щире серце в допомозі військовим і наближенні нашої Великої Перемоги, стане прикладом для тих, в кого серце черствіє від війни. Нехай ваша щедрість і доброта стануть запорукою гуртування всіх українців у боротьбі з ворогом. Хай наша єдність стане могутнім кулаком помсти за полеглих героїв! Дякуємо, що не втомлюєтеся від війни".

А всі ми, у свою чергу, дякуємо воїнам, що не втомлюються нас захищати. Залишайтеся живими і повертайтеся з Перемогою!

 
Анонси
Галерея
37
3737
На даний момент 361 гостей на сайті