Пошук

ПОГЛИБЛЮЄМО ІСТОРІЮ КРАЮ

Кременецько-Почаївським державним історико-архітектурним заповідником, Студентським ректоратом, Студентським науковим товариством, Студентським історичним клубом "Х legion", Студентським профкомом, Радою молодих науковців, ЕПЦ "Екохаб Кременець" Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка та культорганізатором Сергієм Колісецьким на території навчального закладу було проведено квест-екскурсію "Стежками Волинських Афін" для студентів коледжу та академії. Спонсорами заходу виступили Кременецько-Почаївський ДІАЗ, Студентський профком, Етно-арт проєкт "Автентичний Дім" і магазин дублікатів ключів "Key house".

У ході квесту студенти-учасники зіткнулися з випробуваннями різного формату та складності, і, крім того, на станціях прослуховували фрагменти історії Волинської гімназії та ліцею. Учасниками квесту були 10 команд по 5 студентів: "Білі", "Червоно-чорні - Богдан Бандера", "Жовті - Смайлики", "Зелені - Весна", "Червоні - Смурфики - Деруни", "Сірі - Фокс", "Зелено - сині", "Зелено-жовті - Солодкі кавунчики", "Синьо-жовті", "Дівчата та Орест".

За результатами квесту у топ-3 увійшли такі команди: ІІІ місце - команда "Білі" з кількістю балів 171; ІІ місце - команда "Зелені - Весна" з кількістю балів 173 і І місце - команда "Червоні - Смурфики - Деруни" з переможною кількістю - 176 балів.

По закінченню квесту кожен учасник отримав пам'ятний приз, а також за рахунок розроблених організаторами завдань розширив свої знання з історії навчального закладу, міста Кременця та України в цілому.


 
Анонси
Галерея
Андріївські вечорниці
Андріївські вечорниціАндріївські вечорниці
На даний момент 411 гостей на сайті