Пошук

ІНФОРМАЦІЙНО-ДІАЛОГОВИЙ МАЙДАНЧИК

Сектором працевлаштування випускників академії спільно з Кременецьким районним центром зайнятості Тернопільської області було проведено інформаційно-діалоговий майданчик «Технології пошуку роботи та особливості працевлаштування випускників». Проведення такого заходу обумовлено основною метою діяльності Сектору - надання допомоги здобувачам академії у плануванні професійної кар'єри, сприяння їх працевлаштуванню, а також адаптації до практичної діяльності.

Під час заходу випускники мали нагоду почути відповіді на найбільш важливі питання у сфері пошуку роботи. Керівник сектору, доцент кафедри мистецьких дисциплін та методик їх навчання Ліна Ільчук окреслила основні вектори діяльності сектору, зокрема повідомила про наявність вільних робочих місць (вакансій) за окремими спеціальностями.

Психолог і фахівець із профнавчання та профорієнтації Кременецького районного центру зайнятості Надія Гонта розкрила основні послуги державної служби зайнятості та сучасні підходи щодо їх отримання, електронні сервіси державної служби зайнятості й інші сайти пошуку роботи. Випускники, зокрема, довідалися про переваги легальної зайнятості та загрози нелегальної трудової міграції, про стан регіонального ринку праці, отримали психологічні поради щодо особливостей написання резюме, створення портфоліо тощо.


Начальник відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Кременецького районного центру зайнятості Віталій Скакальський розповів про актуальні вакансії та мікрогранти для розвитку власного бізнесу.

Директор ГО «Зоря надії» Алла Андрущук повідомила про потребу у фахівцях педагогічного профілю для реабілітаційного центру, відкриття якого відбудеться наступного року у м. Кременець.

Завідувач практики академії Василь Трифонюк поінформував студентів про особливості підписання тристоронніх угод та одноразові грошові виплати допомоги при працевлаштуванні за спеціальністю.

Насамкінець завідувачка кафедри психології та соціальної роботи, доцент Тетяна Новак провела з учасниками заходу психологічний тренінг «Моя професія. Психологія успішних людей». Випускники отримали корисні поради, як стати успішними у своїй професії, як не боятися своїх мрій та активно намагатися втілювати їх у життя.

Проведений захід став корисним для наших випускників, а отримані знання допоможуть знайти омріяну роботу, яка буде приносити як матеріальне, так і психологічне задоволення.

 
Анонси
Галерея
26
2626
На даний момент 411 гостей на сайті