Пошук

ПІЗНАЙ СЕБЕ І НАШ КОЛЕДЖ

Уміння працювати в одній команді заради загального результату (навіть якщо з партнерами ти щойно познайомився!) – ось та риса, яка дозволяє стати переможцем. Принаймні, переможцем квесту «Пізнай себе», який відбувся у Фаховому коледжі Кременецької ОГПА ім. Тараса Шевченка.

Саме тут учні 9-х класів Волинського ліцею імені Нестора Літописця, Кременецької класичної гімназії Кременецького академічного ліцею імені У.Самчука, Гаївської, Підлісецької, Жолобівської, Колосівської гімназій та Кременецької гімназії № 3, яких зібралося аж 50, наснажені словами в. о. директора коледжу Романа Дубровського та завідувача відділення дошкільної та технологічної освіти Ольги Цимбалюк, змагалися у кмітливості, швидкості та винахідливості на п’яти локаціях, кожна з яких пов’язана з певною спеціальністю, представленою в коледжі.

Цікаво, що команди було сформовано через жеребкування, тож у кожній із них були представники різних освітніх закладів, яким допомагали студенти фахового коледжу. І хоча перемогу в нелегких змаганнях здобули «жовті» (Анна Притула, Ангеліна Лівар, Анна Тарасюта, Дмитро Добровольський, Денис Мазурок, Роман Мазурок, Марія Дмитрук, Микола Іванусь, В’ячеслав Зубкевич), однак сама атмосфера квесту засвідчила, що перемога таки за Дружбою, Юністю та Азартом.

Усіх учасників («жовтих», «червоних», «чорних», «синіх» та «зелених») нагородили цінними подарунками, а представники команди-лідера отримали також грамоти і солодкий сюрприз від організаторів дійства.

Квест залишив незабутні враження в його учасників, а для організаторів став одним із ефективних складників профорієнтаційної роботи.

 
Анонси
Галерея
48
4848
На даний момент 1186 гостей на сайті