Пошук
Головне меню

МУЗИЧНИЙ COVER-ВЕЧІР

Кавер-версія, кавер — у популярній музиці — опрацювання, аранжування, «переспів» відомих хітів. Англійське сполучення cover version означає нове виконання, іноді в оригінальній переробці, музикантом чи колективом раніше відомої авторської музичної композиції, шлягеру тощо. Виконання кавер-версії може повністю імітувати оригінал або радикально відрізнятися від нього.

Ця невеличка довідка - інформаційна прелюдія до музичного концерту, організованого асистентом кафедри мистецьких дисциплін і методик їх навчання КОГПА ім.Тараса Шевченка, керівником хору народного співу академії Ольгою Пуцик.

Концертна програма стартувала авторською піснею з репертуару Артема Пивоварова Ой там на горі" у виконанні Івана Петручика, Валерії Листопадської, Юлії Глудик, Миколи Сівука й Олександри Боднар (режисер-постановник номера - Олена Тарківська-Нигиналюк).

Чотири твори презентував Ярослав Намчук: "Повернись живим" гурту "Без Обмежень"; "Мила моя" з репертуару гурту LETAY (слова і музика І. Резнікова); "Повільно" (слова і музика АDAM, соло на скрипці Оксана Антонюк, танець-постановка Софії Мостинчук) і "Два дні" (слова С. Чорний, музика І. Клименко) з репертуару LAUD.

Олена Шушвар порадувала піснею "Ой по горі роман цвіте" на слова Т. Шевченка у сучасній обробці музики І. Пелиха), Світлана Марчук - твором "Нескорена" з репертуару MAYSU. По два твори виконали Ольга Гончар: "Герої сини" (слова А.Бінцаровської, муз. С.Родько) і "Живи" (слова і музика Ю. Рознен) та Іван Петручик: "Parla piu piano" з фільму "Хресний батько" (музика Ніно Рота. Концертмейстер Ірина Матвійчук); "О, Sole mio" (слова Альфредо Мацукі, музика Едуардо Ді Капуа).

Чи не найпродуктивнішою виявилась частина концерту з участю Олександри Бондар: "Я один в полі воїн" (слова і музика І.Швайдак) у супроводі гітариста Олексія Боднара; "Душа" (слова і музика Н.Каменських) у дуеті зі Світланою Марчук; "lovesong" з репертуару Аdele; "Я відчуваю тебе" (слова. М.Бровченко, музика С.Соловій, Kozak System) у дуеті з Олексієм Боднарем.

Завершили програму кавер-вечора дует Олексій Боднар і Ярослав Намчук оптимістичною ноткою "Хай буде весна" (слова і музика Макс Барских), а фінальний акорд передали Олександрі Бондар з "Nothing break's" S. Cyrus. Постановником номерів музичного вечора також виступила Ольга Пуцик.


 
Анонси
Галерея
Читальний зал
Читальний залЧитальний зал
На даний момент 766 гостей на сайті