Пошук

СВЯТКОВИЙ СТАРТ

Урочистості з нагоди початку нового навчального року завжди неповторні, як і неповторним стає кожен навчальний рік: інші першокурсники, інші старшокурсники, інші предмети вивчають студенти в оновлених аудиторіях.

Святкове дійство з нагоди Дня знань було велелюдним: центральний майдан інституту заповнили студенти, викладачі та інші працівники нашого навчального закладу, батьки, мешканці міста. Під звуки урочистого маршу почесні місця на майдані зайняли студенти нового набору, очолювані деканами та кураторами академгруп. У почесній президії – ректор інституту, академік Академії наук вищої школи України, заслужений працівник освіти України, професор А.М.Ломакович, проректори інституту М.Б.Боднар, В.Є.Бенера, М.В.Сиротюк, представники місцевої влади та громадськості.

З вітальним словом до присутніх звернулися ректор інституту, професор А.М.Ломакович, голова Кременецької райдержадміністрації Ю.Р.Фецович, міський голова О.А.Ковальчук, радник голови Тернопільської обласної ради Михайло Головко та представник благодійного фонду ”Мрії збуваються“ Віталій Ломакович, який від імені фонду вручив іменні стипендії студентам.

Програма свята включала покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку, виступи митців і творчих колективів інституту: ансамблю барабанщиць, мистецького гурту ”Веселі кременчани“, лауреатів міжнародних і всеукраїнських конкурсів Володимира Дзюми та Мар’яни Презлятої,.

Святковому настрою сприяли чудова погода й естетичне оздоблення інститутського майдану.

 
Анонси
Галерея
15
1515
На даний момент 730 гостей на сайті