Пошук

ВЕСЕЛО, ЦІКАВО І КОРИСНО

Студенти та викладачі природничо-технологічного факультету нашого інституту організували і провели черговий ”Біологічний брейн-ринг“, який уже став традиційним. Однак цього разу гра проходила у рамках програми співпраці ”ВНЗ – ЗОШ“, тому, крім студентів нашого педагогічного коледжу, учасниками її стали учні загальноосвітніх шкіл м.Кременця.

Позмагатися у знаннях про природу вийшли на ”біологічний ринг“ чотири команди: ”Едельвейс“ (ЗОШ № 5, капітан Зоя Якимович), ”Еврика!“ (ЗОШ № 1, капітан Владислав Клопотівський), ”Розумні зернятка“ (ЗОШ № 2, капітан Юлія Скалій) та ”Лавровий лист“ (педагогічний коледж, капітан Марта Хома). Оцінювало їх виступи професійне журі у складі О.І.Дух, Т.Є.Бондаренко, О.К.Галаган і Н.І.Цицюри. Вели програму Марія Маліновська та Сергій Шиловець.

Перед початком змагань ведучі оголосили правила проведення гри, учасники пройшли процедуру жеребкування, представлення емблем та девізів, перевірили технічне оснащення – і ”Брейн-ринг“ стартував! Кожен із його чотирьох двобоїв, у яких брали участь по дві команди, передбачав відповіді на 15 запитань, які стосувалися різноманітних біологічних сфер.



Непросте інтелектуальне напруження учасникам змагань час від часу щиро і невимушено допомагали знімати пісенні виступи студента 51-Б групи Артема Перескокова (”Байка“), представників мистецького факультету Юлії Чух (”Реальная жизнь“), Надії Гребінчик (”Гітара“), Олени Добрянської (”Diamonds“), а також емоційна підтримка команди КВК природничо-технологічного факультету під красномовною назвою ”Квартиранти“.

Після трьох турів боротьби за звання найкращих знавців науки про природу у фінальному поєдинку зустрілися команди ”Розумні зернятка“ та ”Еврика!“. Як результат, колектив Кременецької ЗОШ № 1 по праву має гордитися своїми вихованцями, бо їхня ”Еврика!“ показала найкращий рівень підготовки. Та й фортуна, мабуть, сприяла їм трішки більше. Тому ми щиро вітаємо наших юних гостей, а також надіємось на нові цікаві та корисні спільні проекти.

 
Анонси
Галерея
6
66
На даний момент 1331 гостей на сайті