Пошук

ЙОГО МЕТА – ЗОЛОТО ЧЕМПІОНА!

У польському місті Ґдиня пройшов ХХХV Чемпіонат світу з армспорту серед юнаків, юніорів, інвалідів, ветеранів та дорослих спортсменів. Учасниками світової першості стали 1118 рукоборців із 44 країн, серед яких – студент 21-Фк групи педагогічного коледжу нашого інституту Олександр Тутов – неодноразовий призер районних, обласних і всеукраїнських турнірів, на рахунку якого – ІІ місце на Чемпіонаті України з армспорту серед студентів ВНЗ (на праву руку) та ІІ і ІІІ місця (відповідно на ліву та праву руки) на ХVІІІ Чемпіонаті України з армспорту серед юнаків. Останні змагання були відбірковими на нинішній Чемпіонат світу.

Олександр вперше на змаганнях такого високого рівня. Разом з ним боролися ще п’ятеро членів обласної команди з армспорту, котрі входять до складу збірної України. У ваговій категорії до 70 кг з-поміж 14 учасників віком до 18 років наш спортсмен був восьмим у змаганнях на ліву руку, а вирішальні поєдинки на праву руку підняли його на третє місце п’єдесталу пошани і принесли переможну ”бронзу“ Чемпіонату світу. На шляху до успіху він провів 6 боїв. Серед суперників були спортсмени з Росії, Білорусі, Болгарії, Казахстану, Канади та Латвії.

Армспортом хлопець займається ще з 12 років під незмінним керівництвом тренера – багаторазового чемпіона Європи та світу Андрія Пушкаря. Спочатку просто цікавився цим спортом, а тепер заняття подобаються і спонукають до перемог. Проте, як розповідає юний рукоборець, все це дається нелегко. Щоб тримати себе у формі, необхідно вести здоровий спосіб життя, правильно харчуватися, нормально спати, менше часу віддавати розвагам і головне – не пропускати тренувань. У цьому велика заслуга тренера, котрий головні навантаження дає за місяць перед змаганнями. На нього рівняються спортсмени, до його порад прислухаються і виконують всі вимоги наставника. Бо кожному зрозуміло: без наполегливої праці та систематичних навантажень про перемогу не можна і мріяти.

Батьки безмежно щасливі від успіху свого сина, проте самого переможця цей результат не зовсім влаштовує. Його мета і мрія – стати Чемпіоном світу. Побажаємо йому досягнення мети і здійснення мрії!

 

 
Анонси
Галерея
64
6464
На даний момент 692 гостей на сайті