Пошук

СВЯТО, ЩО СТАЛО ТРАДИЦІЄЮ

До Дня здоров’я, фізичної культури та спорту  викладачі циклової комісії фізичного виховання та студенти педагогічного коледжу провели веселе спортивне свято сили, краси та гармонії.

Право внести символічний прапор надається кращим спортсменам коледжу Олександру Тутову, Борису Мидлику,   Володимиту Назарку та Вадиму Кунаху. Лунає Гімн України – і свято оголошується відкритим.

Звичайно, багато людей мріють досягти певної спортивної вершини і про особистий рекорд. Студенти нашого коледжу також почали свій шлях до підкорення вершин спортивного Олімпу. Росте славна спортивна зміна титулованим спортсменам. Тому в урочистій обстановці пройшло нагородження грамотами Тернопільського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту золотого призера Чемпіонату України зі стрибків на лижах Сергія Дроздова, призера Чемпіонату світу з пауерліфтингу Володимира Назарка, учасника Перших юнацьких Зимових Олімпійських ігор в Інсбруку Віталія Марченка, чотирьохразового срібного призера Чемпіонату світу з пауерліфтингу Бориса Мидлика, призера Чемпіонату України та учасника Чемпіонату світу зі стрибків на лижах з трампліна Андрія Климчука, дворазового чемпіона Студентських спортивних ігор з армспорту Вадима Кунаха, золотого призера Чемпіонату Тернопільської області зі штовхання ядра, учасника Чемпіонату України Назарія Домбровського, призера Чемпіонату світу з армспорту Олександра Тутова. Окремі нагороди отримали директор коледжу Н.В.Бабій, викладачі фізичного виховання М.М.Менжерес, В.М.Коханець та організатори свята К.Г.Єрусалимець та І.О.Олійник.

З вітальним словом до учасників змагань звернулися директор педагогічного коледжу Н.В.Бабій і заступник голови Кременецької РДА з гуманітарних питань Т.П.Мельничук. Ведучі шанобливо назвали людей, які стояли біля витоків розвитку фізичної культури і спорту нашого навчального закладу: Валентина Петровича Величка, Бориса Якимовича Зам’ятіна, Богдана Федоровича Кратка, Андрія Юрійовича Вівчаровського, Івана Семеновича Тарнавського та інших. А.Ю.Вівчаровському вручено Почесну грамоту і символічну ”Медаль ветерана“.

Та головна увага свята була зосереджена на першокурсниках, які вперше брали найактивнішу участь у такому святі. А позмагатися вирішили юні спортсмени шести команд: ”Сонечко“ (11-Дк), ”Карапуз“ (12-Дк), ”Гвинтики“ (11-ТОк), ”Пензлики“ (11-Рк), ”Мелодія“ (11-Мк) і ”Старт“ (11-Фк), котрі мають показати свою силу, спритність, кмітливість, наполегливість, витривалість та інші якості.

Головним суддею виступив М.М.Менжерес, а допомагав йому суддівський колектив у складі Т.В.Кіркової, В.В.Деревінської, Г.В.Леськів-Бондарчук, Л.Ю.Левандовської, І.В.Скибиляка, О.В.Петрів.

Захоплюючі конкурси, ігри, естафети ”Стрибки через обруч“, ”Лижники“, ”Перекоти м’яч“, ”Хто найспритніший“, ”Сороканіжка“ змусили ”першачків“ добряче постаратися, а глядачі вболівали за своїх учасників і здіймали вибухи сміху й аплодисментів від показових виступів і концертних номерів своїх колег.

У захоплюючій боротьбі учасники команди ”Сонечко“ посіли третє місце, ”Гвинтики“ отримали символічне ”срібло“, а найкращими виявилися юні спортсмени ”Старту“. Всі вони нагороджені грамотами та призами від студентського профспілкового комітету.

Свято вкотре показало, що воно сприяє відродженню масового спортивного руху, підтримці здорового способу життя, згуртуванню всіх, хто горить спортивним азартом. Бо спорт – це постійні випробування і безупинні пошуки. Це гармонія людської досконалості.

По закінченні свята всіх бажаючих зібрав традиційний ”Веселий ярмарок“.

 
Анонси
Галерея
42
4242
На даний момент 1103 гостей на сайті