Пошук

ЗОЛОТО ”МЕГАПОЛІСУ“

У Палаці спорту «Локомотив» (м. Харків) відбувся ІІ Міжнародний танцювальний фестиваль-конкурс «Мегаполіс», який зібрав учасників з України, Білорусі та Росії. Конкурсанти виступали у номінаціях ”Народний танець“, ”Сучасний танець“, ”Бальний танець“, ”Східний танець“, ”Брейк-данс“, ”Джаз-модерн“ і ”Битва вузів“. В останній номінації разом із 20 колективами з Курська, Мінська, Херсона, Києва, Харкова вперше на такому престижному фестивалі демонстрували своє мистецтво неодноразові лауреати та переможці хореографічних конкурсів, творчий дует солістів народного художнього ансамблю танцю ”Горлиця“ нашого інституту Ірина Поліщук та Євген Найчук (керівник – член Національної спілки хореографів України Андрій Медецький).

І цього разу фортуна посміхнулася нашим танцюристам: ”коронний“ польський народний танець ”Куявяк з обереком“ нашого дуету приніс їм золото фестивалю-конкурсу ”Мегаполіс“!

Окрім радості від успіху своїх учнів, керівник ”Горлиці“ Андрій Медецький висловлює щиру вдячність господарям за надзвичайно чітку організацію танцювальної феєрії, відсутність найменших проблем і гостинне ставлення до всіх учасників конкурсу.

Вітаємо наших золотих призерів та їх наставника і бажаємо нових злетів у танцювальному мистецтві.

 
Анонси
Галерея
8
88
На даний момент 830 гостей на сайті